- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Sağol canım Amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım Amin
Bitmez canim bukadar kudurmuş bir milletiz daha neler gorucez bakalim yada gorebilcezmiOy bursalı elifim bitmiyor malesef
Ne hallere düştük yinede şükür.Bitmez canim bukadar kudurmuş bir milletiz daha neler gorucez bakalim yada gorebilcezmi
Oy oy kıyamam da tamam tamam pikiii gel bakem birayaaaaDeğilim su yarıyor bana bir kerem
Olsun boşver iyi bende evi kirkladim cocuklara bıraktım batırma sırası onlarda şuan
GeliyorumOy oy kıyamam da tamam tamam pikiii gel bakem birayaaaa
Sen wcdemisinGeliyorum
Herkese geçmiş olsun canlar Rabbim korusun
Yavaş gi o ne sürat öyleGeliyorum
SanırımSen wcdemisin
Sormaya cekiniyorum artik napiyosun demeyeSanırım
Peki hemen gelelim ozaman orda deprem yokmu yaniHepinizi ülkemizin güzide şehri ve mutlu insanlar kenti Kırklareli’de yaşamaya davet ediyorum. Deprem riski en az olan yerlerden birisi
Konya'da oyleymis duyumlarima göre buraya da buyrunHepinizi ülkemizin güzide şehri ve mutlu insanlar kenti Kırklareli’de yaşamaya davet ediyorum. Deprem riski en az olan yerlerden birisi
Sende o dutluktan kalma haminne mi demek istedin bana?Yasmin'im buralar eskiden dutluktu ,şimdi o eski sunumlar,eski tarifler yok:)Çıta arşa çıktı
ManyaaaakSormaya cekiniyorum artik napiyosun demeye
Senle ben son gün son saatte açalımBu gidişle ben son gün yapacağım tarifimi, öldürdünüz hevesimi yahu
Risk en az beybisiPeki hemen gelelim ozaman orda deprem yokmu yani
Konya’da göçük depremler oluyo diyolla, Obruk ObrukKonya'da oyleymis duyumlarima göre buraya da buyrun
Yerleselim ozaman oraya