- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
Kiz abla bilinmedik demedim numara yok dedim aynı fazla bilindik hattapatlatmak lazimgelir bı şekilde şüküldeSenin tarif mi bilinmedik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz abla bilinmedik demedim numara yok dedim aynı fazla bilindik hattapatlatmak lazimgelir bı şekilde şüküldeSenin tarif mi bilinmedik
Açmaya gidiooomAç tabi
Antalya nin soğuğuna soğuk deme hiç usumemissin senBen antalyadan başka yerde yaşayamam ama yazın sıcaktan erimek kışın soğuktan donmaya alışıkım
Bana ver beğenmiyor saSenin tarif mi bilinmedik
PissssAçmaya gidiooom
Yoo eşim işte gece 1 de gelecek karantina bitti bir gün çalıştı sonra hafta tatili denk geldiSen wcdemisin
Sana geliyorum yaYavaş gi o ne sürat öyle
Numarası mı yok Bana ver ben yapayımKiz abla bilinmedik demedim numara yok dedim aynı fazla bilindik hattapatlatmak lazimgelir bı şekilde şükülde
Atmaca gibi bekliyoruzNumarası mı yok Bana ver ben yapayım
Almis tarifi numarasi yok diyo pis hic sevmiyorum periyi hicNumarası mı yok Bana ver ben yapayım
AaaaaaaaaAlmis tarifi numarasi yok diyo pis hic sevmiyorum periyi hic
Gitti garanti konu acmayaAaaaaaaaa
Kız konuyu değil sandigiPissss
Hız yapma yinede sen maskenide tak öyle litfenYoo eşim işte gece 1 de gelecek karantina bitti bir gün çalıştı sonra hafta tatili denk geldi
Sana geliyorum ya
Numarası mı yok Bana ver ben yapayım
vallahi başıma bişey gelmeden yapıp paylaşmam lazımAtmaca gibi bekliyoruz
Herkes bekliyo onagoreKız konuyu değil sandigi
Hız yapma yinede sen maskenide tak öyle litfen
vallahi başıma bişey gelmeden yapıp paylaşmam lazım
Arkamdan bari konussaydin oldumu şimdi bu dümdükkAlmis tarifi numarasi yok diyo pis hic sevmiyorum periyi hic
Dümdük iyidir iyiArkamdan bari konussaydin oldumu şimdi bu dümdükk
Ben gelenekselciyim unuttun mu Kuş kondurmak, yeni gelin sunumlarında olurYok eskisi gibi düşünme tarifine kuş kondur dedim
Sütün kesilir falan dikkat et aman diyeyimKız konuyu değil sandigi
Hız yapma yinede sen maskenide tak öyle litfen
vallahi başıma bişey gelmeden yapıp paylaşmam lazım
Sütün kesilir falan dikkat et aman diyeyim