- 29 Nisan 2015
- 31.426
- 105.665
- 598
Kiz abla bilinmedik demedim numara yok dedim aynı fazla bilindik hattaSenin tarif mi bilinmedik![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz abla bilinmedik demedim numara yok dedim aynı fazla bilindik hattaSenin tarif mi bilinmedik![]()
Antalya nin soğuğuna soğuk deme hiç usumemissin senBen antalyadan başka yerde yaşayamam ama yazın sıcaktan erimek kışın soğuktan donmaya alışıkım![]()
Bana ver beğenmiyor saSenin tarif mi bilinmedik![]()
Yoo eşim işte gece 1 de gelecek karantina bitti bir gün çalıştı sonra hafta tatili denk geldiSen wcdemisin![]()
Sana geliyorum yaYavaş gi o ne sürat öyle![]()
Numarası mı yokKiz abla bilinmedik demedim numara yok dedim aynı fazla bilindik hattapatlatmak lazimgelir bı şekilde şükülde
![]()
Atmaca gibi bekliyoruzNumarası mı yokBana ver ben yapayım
![]()
Almis tarifi numarasi yok diyo pis hic sevmiyorum periyi hicNumarası mı yokBana ver ben yapayım
![]()
AaaaaaaaaAlmis tarifi numarasi yok diyo pis hic sevmiyorum periyi hic![]()
Kız konuyu değil sandigiPissss![]()
![]()
Hız yapma yinede sen maskenide tak öyle litfenYoo eşim işte gece 1 de gelecek karantina bitti bir gün çalıştı sonra hafta tatili denk geldi
Sana geliyorum ya![]()
Numarası mı yokBana ver ben yapayım
![]()
Atmaca gibi bekliyoruz![]()
Herkes bekliyo onagoreKız konuyu değil sandigi
Hız yapma yinede sen maskenide tak öyle litfen
vallahi başıma bişey gelmeden yapıp paylaşmam lazım
![]()
Arkamdan bari konussaydin oldumu şimdi bu dümdükkAlmis tarifi numarasi yok diyo pis hic sevmiyorum periyi hic![]()
Dümdük iyidir iyiArkamdan bari konussaydin oldumu şimdi bu dümdükk![]()
Ben gelenekselciyim unuttun muYok eskisi gibi düşünme tarifine kuş kondur dedim![]()
Sütün kesilir falan dikkat et aman diyeyimKız konuyu değil sandigi
Hız yapma yinede sen maskenide tak öyle litfen
vallahi başıma bişey gelmeden yapıp paylaşmam lazım
![]()