- 8 Nisan 2017
- 56.971
- 300.405
- 698
Kime yeni gelin dedin senBen gelenekselciyim unuttun mu Kuş kondurmak, yeni gelin sunumlarında olur
Ben tarifimi yapar, gerisini oturup izlerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kime yeni gelin dedin senBen gelenekselciyim unuttun mu Kuş kondurmak, yeni gelin sunumlarında olur
Ben tarifimi yapar, gerisini oturup izlerim
Eşime hep derim ben kırklareline gidiyorum, en mutlu insanlar oradaymış diyeHepinizi ülkemizin güzide şehri ve mutlu insanlar kenti Kırklareli’de yaşamaya davet ediyorum. Deprem riski en az olan yerlerden birisi
Sütün kesilir falan dikkat et aman diyeyim
Buraya göre soğuk kışın durmadan yağmur yağar haliyle kuru soğuk oluyor yoksa kar yağsaydı okadar soğuk olmazdıAntalya nin soğuğuna soğuk deme hiç usumemissin sen
Biz yedik bileHala yemeğim yok ben burdayım
Sen anca çene calHala yemeğim yok ben burdayım
Biz yedik bile
Ben varım bence iki kişi daha bulsak küçük bir topluluk olustururuz kızlarASSOSyal ile üçlü koalisyon yapalım canım
Sen tartışmak mi ostiyorsun benleSen anca çene cal
Sunumuna kuş konduranlaraKime yeni gelin dedin sen
Masallah minik 9da ne 12de yeseydinizyaBiz dün 9 da yedik bugün erken yicez yani
Son güne bırakmak benim işim pilissssASSOSyal ile üçlü koalisyon yapalım canım
Yapalım yapalım yoksa halımiz harap
Herılt yaağğniiiEşime hep derim ben kırklareline gidiyorum, en mutlu insanlar oradaymış diye
Son gundede birakmak senin işinSon güne bırakmak benim işim pilissss
Hatırlıyor musun kalpli fincanim var deyip sunumda kullanmıştım sende yeni gelin gibi demiştin sanki yiksa hakikaten kalpli mi dedin öyle bişey demiştim tam hatırlayamadımSunumuna kuş konduranlara
Hem ben demedim, Nevoş dedi
Aynı düşünüyoruz sanırsam:) bende düşündüm onu dedim çarşaf gererim artıkSaten çarşaf
Hodri meydanSen tartışmak mi ostiyorsun benle