- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Bundan sonra herhafta dediHaftayada yasakmı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bundan sonra herhafta dediHaftayada yasakmı acaba
Sen bana tombikim dersen hoş tutarmiyim ben seniGunaydiiiin fistiklarrrr
Hayırlı güzel pazarlar ablam
Bizde seni canım iyiki geldin
And mi içtin be mübarek boz yeminini artikin
Nese nese tünaydın hayırlı pazarlar tombikim
Hafta içi iyide hafta sonu 1 gün çıkıyordum zaten oda hava almalık oda yok artık.Bundan sonra herhafta dedi
Kaç şiddetinde olmuşJenna16 cennam deprem olmuş sizin orda yeni gördüm bişey yoktur inşallah
3. Yazılmış canım doğrumu bilmiyorumKaç şiddetinde olmuş
DegilmiiseeeeenSen bana tombikim dersen hoş tutarmiyim ben seni
Ben hic hissetmedim nilufer tarafi epey sallanmisSağol kuzum.Sarsıntı hissetmedim,ama acayip bir gümbürtü koptu,çok korkunçtu
Ben Osmangazideyim,kardeşim o tarafta,o hiç duymamış,çocuklarin sesinden . Bizim burda hiç ses yok diye herhalde ben duydum,Acayipti Ama lamba sallanmadiBen hic hissetmedim nilufer tarafi epey sallanmis
Sağolasın Minikcim :/Geçmiş olsun Jenna16
Zaten Ege ve Marmara da olan bir çok depremin şekli göçme şeklinde ya bizi sallaması dan ziyade baş dönmesi mide bulantısı yapıyor o yüzden :/Ben Osmangazideyim,kardeşim o tarafta,o hiç duymamış,çocuklarin sesinden . Bizim burda hiç ses yok diye herhalde ben duydum,Acayipti Ama lamba sallanmadi
Oglan biara anne nerden ses geldi dedi bende disardandir dedim demekki ozamandiBen Osmangazideyim,kardeşim o tarafta,o hiç duymamış,çocuklarin sesinden . Bizim burda hiç ses yok diye herhalde ben duydum,Acayipti Ama lamba sallanmadi
Zaten her yerde olan depremin ucu bize dokunuyor,nasıl iş anlamadımZaten Ege ve Marmara da olan bir çok depremin şekli göçme şeklinde ya bizi sallaması dan ziyade baş dönmesi mide bulantısı yapıyor o yüzden :/
Aynen canım,nooluyo, deprem mi dedim,baktım lamba normal. Sonra sitelerde okudum işte,sallandık diyeOglan biara anne nerden ses geldi dedi bende disardandir dedim demekki ozamandi