- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Bursanin heryeri fay hatti masallah canim bizim koy direk gemlige bagli ordaki bizi tetikliyoZaten her yerde olan depremin ucu bize dokunuyor,nasıl iş anlamadım
Geçen bende anneme öyle dedim Akhisar sallanıyor hissediyorum İzmir sallanıyor hissediyorumZaten her yerde olan depremin ucu bize dokunuyor,nasıl iş anlamadım
Çok geçmiş olsun canım rabbim korusun bizleri kötü alametlerdenSağol kuzum.Sarsıntı hissetmedim,ama acayip bir gümbürtü koptu,çok korkunçtu
Daha neler bekliyo bizi acabaGeçen bende anneme öyle dedim Akhisar sallanıyor hissediyorum İzmir sallanıyor hissediyorumBalıkesir sallanıyor hissediyorum ilin sınırında olunca
Tovbe tövbe,illa götüreceğim sizi diyor sanki, ben öyle hissediyorumGeçen bende anneme öyle dedim Akhisar sallanıyor hissediyorum İzmir sallanıyor hissediyorumBalıkesir sallanıyor hissediyorum ilin sınırında olunca
Sendemi ordasın elifim bilmiyordum valla geçmiş olsun canımBen hic hissetmedim nilufer tarafi epey sallanmis
Amin kuzum,cümlemiziÇok geçmiş olsun canım rabbim korusun bizleri kötü alametlerden
Dünde siz sallanmissiniz sana da geçmiş olsunÇok geçmiş olsun canım rabbim korusun bizleri kötü alametlerden
Dışı Kırklarelili, ruhu Çanakkaleli
Evet canim bende bursaSendemi ordasın elifim bilmiyordum valla geçmiş olsun canım
Tovbe tövbe,illa götüreceğim sizi diyor sanki, ben öyle hissediyorum
Sağol minikcim kötü sallandık bide haber çıkmazmı 8 büyüklüğinde bekleniyor antalyada allahım esirgesinDünde siz sallanmissiniz sana da geçmiş olsun
eşim e dedim Karaman a tasinalim en iyisi orası ...Akdeniz de olan deprem ordaki kayalari düşürmüş diye bir haber okudu
Yalandır o ya ülkede olan en büyük deprem 7.4 zaten nereden çıkmış 8.6 biz caponya miyiz canımSağol minikcim kötü sallandık bide haber çıkmazmı 8 büyüklüğinde bekleniyor antalyada allahım esirgesin
DeğilimDegilmiiseeeeen
Olsun boşverDışı Kırklarelili, ruhu ÇanakkaleliÇok şükür iyiyim canım, senden naber?
Vala bilim adamı dediler de bende pek inanmam allahın işidir varsa kaderimizde elbet yaşarızYalandır o ya ülkede olan en büyük deprem 7.4 zaten nereden çıkmış 8.6 biz caponya miyiz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?