Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Zaten her yerde olan depremin ucu bize dokunuyor,nasıl iş anlamadım
Geçen bende anneme öyle dedim Akhisar sallanıyor hissediyorum İzmir sallanıyor hissediyorum Balıkesir sallanıyor hissediyorum ilin sınırında olunca

Geçen bende anneme öyle dedim Akhisar sallanıyor hissediyorum İzmir sallanıyor hissediyorum Balıkesir sallanıyor hissediyorum ilin sınırında olunca
Tovbe tövbe,illa götüreceğim sizi diyor sanki, ben öyle hissediyorum

Çok geçmiş olsun canım rabbim korusun bizleri kötü alametlerden
Dünde siz sallanmissiniz sana da geçmiş olsun

eşim e dedim Karaman a tasinalim en iyisi orası ...Akdeniz de olan deprem ordaki kayalari düşürmüş diye bir haber okudu

Geçen sabaha kadar uyuyamadım aklıma deprem geldi de burdaki çorap konusunu okudum kalk bir iki dua oku demi

Elhan la hanım ablaya güldüm durdum
Tovbe tövbe,illa götüreceğim sizi diyor sanki, ben öyle hissediyorum

Dünde siz sallanmissiniz sana da geçmiş olsun

eşim e dedim Karaman a tasinalim en iyisi orası ...Akdeniz de olan deprem ordaki kayalari düşürmüş diye bir haber okudu
Sağol minikcim kötü sallandık bide haber çıkmazmı 8 büyüklüğinde bekleniyor antalyada allahım esirgesin

Sağol minikcim kötü sallandık bide haber çıkmazmı 8 büyüklüğinde bekleniyor antalyada allahım esirgesin
Yalandır o ya ülkede olan en büyük deprem 7.4 zaten nereden çıkmış 8.6 biz caponya miyiz canım

Yalandır o ya ülkede olan en büyük deprem 7.4 zaten nereden çıkmış 8.6 biz caponya miyiz canım
Vala bilim adamı dediler de bende pek inanmam allahın işidir varsa kaderimizde elbet yaşarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…