- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heee bende öleee dedimBunu E Elif_Eylul yaptı
yeteneğimi keşfediyorum belki bendeGecen ben attim bunu Nevreste Begenmedi
Evet ya öyleymiş geç kalmışımBunu E Elif_Eylul yaptı
Arka plani hiç sevmez editor Nevreste
EşinmiAyy bugün evde oturmuş hiç dışarı çıkmadı ya bi hamarat olmuş bi hamarat tamir gereken bişey varmı diyor bide
He başka kim olucakEşinmi
Nebilim konu komsuHe başka kim olucak
Yok kız bir ben birde o başka kimse yok dedim bozma yapmaya hacet gerekmez trip attıNebilim konu komsu
Can sıkıntısı napsinYok kız bir ben birde o başka kimse yok dedim bozma yapmaya hacet gerekmez trip attı
Aynen sıkıldık valla pazar günleri alışveriş falan yapardık hiç olmasa oda yok artıkCan sıkıntısı napsin
Doğru söze ne denir kiYok kız bir ben birde o başka kimse yok dedim bozma yapmaya hacet gerekmez trip attı
Anlamıyor bacısı şükür tirip attıda kurtuldum az oyalar bu tirip onuDoğru söze ne denir ki
Benimde ruhum sıkıldı artik dön.dolas ayni seyler enazindan kardesime anneme carsiya giderdimAynen sıkıldık valla pazar günleri alışveriş falan yapardık hiç olmasa oda yok artık
Bu erkekler valla çocuk gibiAnlamıyor bacısı şükür tirip attıda kurtuldum az oyalar bu tirip onu
Aynen canım sorma büyütüyoruz işteBu erkekler valla çocuk gibi
Haftayada yasakmı acabaBenimde ruhum sıkıldı artik dön.dolas ayni seyler enazindan kardesime anneme carsiya giderdim