- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EşinmiAyy bugün evde oturmuş hiç dışarı çıkmadı ya bi hamarat olmuş bi hamarat tamir gereken bişey varmı diyor bide![]()
He başka kim olucakEşinmi![]()
Nebilim konu komsuHe başka kim olucak![]()
Yok kız bir ben birde o başka kimse yokNebilim konu komsu![]()
Can sıkıntısı napsinYok kız bir ben birde o başka kimse yokdedim bozma yapmaya hacet gerekmez trip attı
![]()
Aynen sıkıldık valla pazar günleri alışveriş falan yapardık hiç olmasa oda yok artıkCan sıkıntısı napsin![]()
Doğru söze ne denir kiYok kız bir ben birde o başka kimse yokdedim bozma yapmaya hacet gerekmez trip attı
![]()
Anlamıyor bacısı şükür tirip attıda kurtuldum az oyalar bu tirip onuDoğru söze ne denir ki![]()
Benimde ruhum sıkıldı artik dön.dolas ayni seyler enazindan kardesime anneme carsiya giderdimAynen sıkıldık valla pazar günleri alışveriş falan yapardık hiç olmasa oda yok artık![]()
Bu erkekler valla çocuk gibiAnlamıyor bacısı şükür tirip attıda kurtuldum az oyalar bu tirip onu![]()
Aynen canım sorma büyütüyoruz işteBu erkekler valla çocuk gibi![]()
Haftayada yasakmı acabaBenimde ruhum sıkıldı artik dön.dolas ayni seyler enazindan kardesime anneme carsiya giderdim![]()