• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Takılıyorum canım:KK60:
Ben konularınız açılınca en çok hangi sunum daha güzel,hangisini koyarız diye bakıyorum.
Hem pc den hemde telden inceliyorum:)
Tabi yine seçim sizin ne isterseniz onu koyarım:)
Yeni katılıyorsun:)Sunum yakın olsun yani çevrenin süsü,dizaynı görülmesi çokta mühim değil ,böyle tek tariflerde yakın çekim çok iyi oluyor:)Üstten ,yandan gibi:)
360 derecelik çekim yapacağım, sağdan soldan 🤣 herkes yanındaymış sansın değil mi ama :KK49::rolleyes::KK68:

Ama işe yaramadı mı çekimi beraber yaptık,şuradan ,buradan hoppp 1. oldun:KK70:
Heeee oldum vallaaa sagdan çek yukardan cek az yandan cek guzel ciksin yakinlas hali olmasin duvar gozukmesin sıyirttindin :KK53:

Ama işte farkında olmadan burada eğitim alıyoruz.Şaka değil,abartı değil:)
Yapacağımız tarif için sunumlar,tarifler araştırıyoruz.Sonra hepsini kafada toplayıp birleştiriyoruz ve kendi doğaçlama sunumumuzu yapıyoruz.İlk katılım sonrası her defasında kalite ve seviye artıyor.Düşün 2 yıldır hiç bırakmadan katılanlar var:)4-5. katılım sonrası level atlanıyor.Bunu gerçek hayatımıza bile yansıtıyoruz.Yani yarışmaya sadece hediye kazanmak,ilk sıralarda olmak için katılmıyoruz.Cidden gelişim sağlıyor:)
Evet evet tüm siteleri talan ettim resmen,hâlâ kafama oturmayanlar var bakıyorum 🤣bakalım bu yarışmalar bana yemek yapmayı sevdirecek mi🤣

Heeee oldum vallaaa sagdan çek yukardan cek az yandan cek guzel ciksin yakinlas hali olmasin duvar gozukmesin sıyirttindin :KK53:
Ben sıyırtmıyorum size ne oluyor:70:Aynı şeyleri kaç kişi ile konuşuyorum:70:

Evet evet tüm siteleri talan ettim resmen,hâlâ kafama oturmayanlar var bakıyorum 🤣bakalım bu yarışmalar bana yemek yapmayı sevdirecek mi🤣
Bak başlamışsın:)
Emin ol seveceksin:)
Katılman şart değil ,buralarda yapılanları takip et,dene :)Onun bile faydası var:)

Tmm bende parka bahçeye atayım kendimi bari,tepsi elimde:KK71::KK70::KK73:

Bidakine bunu yapicam :KK53:
20201206_163726.jpg

Back