- 28 Haziran 2011
- 62.151
- 155.896
- 898
Sarhoştum hatırlamıyorum canım, olay ne ara buralara geldi bende bilmiyorumNevreste usul usul sözleriyle kızan, duygularını sözlerine döküp yazan asosyali nasıl ikna ettin
ismini de etiketleyemedim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sarhoştum hatırlamıyorum canım, olay ne ara buralara geldi bende bilmiyorumNevreste usul usul sözleriyle kızan, duygularını sözlerine döküp yazan asosyali nasıl ikna ettin
ismini de etiketleyemedim
![]()
Getirmiştir bı şekilde hissetmiyorsun bileSarhoştum hatırlamıyorum canım, olay ne ara buralara geldi bende bilmiyorumsakin sakin kendi halimde takılıyordum
![]()
Hipnotize etkisi var inandım buna benGetirmiştir bı şekilde hissetmiyorsun bile![]()
Bende öyle düşünüyorum canımBu gidişle ben son gün yapacağım tarifimi, öldürdünüz hevesimi yahu![]()
Çok güzel, arkadaş çıktı banaBende öyle düşünüyorum canım![]()
Bi yarışmaya katıldık, tüm KK bize oynuyor canım, vuran vuranaÇok güzel, arkadaş çıktı bana
Gel protesto edelim bu arkadaşları![]()
O zaman ne yapıyoruz, tariften öte tamamen sunum araştırıyoruzBi yarışmaya katıldık, tüm KK bize oynuyor canım, vuran vuranabi acıma bi merhamet yok
![]()
teşekkür ederim canım, rahatladım
![]()
Yasmin'im buralar eskiden dutluktu ,şimdi o eski sunumlar,eski tarifler yok:)Çıta arşa çıktıBu gidişle ben son gün yapacağım tarifimi, öldürdünüz hevesimi yahu![]()
Anlaştık canımO zaman ne yapıyoruz, tariften öte tamamen sunum araştırıyoruz
Bize merhamet etmeyene bizde etmiyoruz
Anlaştık mı canım![]()
Olur mu abla ,estağfurullah
Benim seçimlerime güvenmiyor musun![]()
O da bizi buldu ne hikmetse ablaYasmin'im buralar eskiden dutluktu ,şimdi o eski sunumlar,eski tarifler yok:)Çıta arşa çıktı![]()
Takılıyorum canımOlur mu abla ,estağfurullahincelik gösterilmesi hoşuma gider
sonuçta beraber seçtik tarifi
![]()
![]()
![]()
Usten,yandan,ortadan ohhhhh ohhhh hobaaaTakılıyorum canım
Ben konularınız açılınca en çok hangi sunum daha güzel,hangisini koyarız diye bakıyorum.
Hem pc den hemde telden inceliyorum:)
Tabi yine seçim sizin ne isterseniz onu koyarım:)
Yeni katılıyorsun:)Sunum yakın olsun yani çevrenin süsü,dizaynı görülmesi çokta mühim değil ,böyle tek tariflerde yakın çekim çok iyi oluyor:)Üstten ,yandan gibi:)
Ama işte farkında olmadan burada eğitim alıyoruz.Şaka değil,abartı değil:)O da bizi buldu ne hikmetse abla![]()