• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Bi yarışmaya katıldık, tüm KK bize oynuyor canım, vuran vurana🤣🤣 bi acıma bi merhamet yok🤭🤣
O zaman ne yapıyoruz, tariften öte tamamen sunum araştırıyoruz:halay:

Bize merhamet etmeyene bizde etmiyoruz:sampiyon::duduk:

Anlaştık mı canım:KK54:

Bu gidişle ben son gün yapacağım tarifimi, öldürdünüz hevesimi yahu :63:
Yasmin'im buralar eskiden dutluktu ,şimdi o eski sunumlar,eski tarifler yok:)Çıta arşa çıktı :rolleyes:

O zaman ne yapıyoruz, tariften öte tamamen sunum araştırıyoruz:halay:

Bize merhamet etmeyene bizde etmiyoruz:sampiyon::duduk:

Anlaştık mı canım:KK54:
Anlaştık canım :KK76: :halay: şimdi onlar düşünsün, kim tutar bizi :rapci::sampiyon::KK28:bam bam bam :KK60::KK9::rolleyes::KK5:

Olur mu abla ,estağfurullah 🙈 incelik gösterilmesi hoşuma gider 😍🤩 sonuçta beraber seçtik tarifi :KK60: :KK15: :KK200:
Takılıyorum canım:60:
Ben konularınız açılınca en çok hangi sunum daha güzel,hangisini koyarız diye bakıyorum.
Hem pc den hemde telden inceliyorum:)
Tabi yine seçim sizin ne isterseniz onu koyarım:)
Yeni katılıyorsun:)Sunum yakın olsun yani çevrenin süsü,dizaynı görülmesi çokta mühim değil ,böyle tek tariflerde yakın çekim çok iyi oluyor:)Üstten ,yandan gibi:)

Takılıyorum canım:KK60:
Ben konularınız açılınca en çok hangi sunum daha güzel,hangisini koyarız diye bakıyorum.
Hem pc den hemde telden inceliyorum:)
Tabi yine seçim sizin ne isterseniz onu koyarım:)
Yeni katılıyorsun:)Sunum yakın olsun yani çevrenin süsü,dizaynı görülmesi çokta mühim değil ,böyle tek tariflerde yakın çekim çok iyi oluyor:)Üstten ,yandan gibi:)
Usten,yandan,ortadan ohhhhh ohhhh hobaaa:KK76::KK76::KK76::KK49::KK49::KK49::21::21::21::halay::halay::halay::KK53:

O da bizi buldu ne hikmetse abla 🤣🤣
Ama işte farkında olmadan burada eğitim alıyoruz.Şaka değil,abartı değil:)
Yapacağımız tarif için sunumlar,tarifler araştırıyoruz.Sonra hepsini kafada toplayıp birleştiriyoruz ve kendi doğaçlama sunumumuzu yapıyoruz.İlk katılım sonrası her defasında kalite ve seviye artıyor.Düşün 2 yıldır hiç bırakmadan katılanlar var:)4-5. katılım sonrası level atlanıyor.Bunu gerçek hayatımıza bile yansıtıyoruz.Yani yarışmaya sadece hediye kazanmak,ilk sıralarda olmak için katılmıyoruz.Cidden gelişim sağlıyor:)

Back