Ama işe yaramadı mı çekimi beraber yaptık,şuradan ,buradan hoppp 1. oldunUsten,yandan,ortadan ohhhhh ohhhh hobaaa
360 derecelik çekim yapacağım, sağdan soldanTakılıyorum canım
Ben konularınız açılınca en çok hangi sunum daha güzel,hangisini koyarız diye bakıyorum.
Hem pc den hemde telden inceliyorum:)
Tabi yine seçim sizin ne isterseniz onu koyarım:)
Yeni katılıyorsun:)Sunum yakın olsun yani çevrenin süsü,dizaynı görülmesi çokta mühim değil ,böyle tek tariflerde yakın çekim çok iyi oluyor:)Üstten ,yandan gibi:)
Bak bu süper olur:)360 derecelik çekim yapacağım, sağdan soldanherkes yanındaymış sansın değil mi ama
Heeee oldum vallaaa sagdan çek yukardan cek az yandan cek guzel ciksin yakinlas hali olmasin duvar gozukmesin sıyirttindinAma işe yaramadı mı çekimi beraber yaptık,şuradan ,buradan hoppp 1. oldun
Evet evet tüm siteleri talan ettim resmen,hâlâ kafama oturmayanlar var bakıyorumAma işte farkında olmadan burada eğitim alıyoruz.Şaka değil,abartı değil:)
Yapacağımız tarif için sunumlar,tarifler araştırıyoruz.Sonra hepsini kafada toplayıp birleştiriyoruz ve kendi doğaçlama sunumumuzu yapıyoruz.İlk katılım sonrası her defasında kalite ve seviye artıyor.Düşün 2 yıldır hiç bırakmadan katılanlar var:)4-5. katılım sonrası level atlanıyor.Bunu gerçek hayatımıza bile yansıtıyoruz.Yani yarışmaya sadece hediye kazanmak,ilk sıralarda olmak için katılmıyoruz.Cidden gelişim sağlıyor:)
Ben sıyırtmıyorum size ne oluyorHeeee oldum vallaaa sagdan çek yukardan cek az yandan cek guzel ciksin yakinlas hali olmasin duvar gozukmesin sıyirttindin
Aaa bu performansında bendede bekliyorum pilissAma işe yaramadı mı çekimi beraber yaptık,şuradan ,buradan hoppp 1. oldun
Bak başlamışsın:)Evet evet tüm siteleri talan ettim resmen,hâlâ kafama oturmayanlar var bakıyorumbakalım bu yarışmalar bana yemek yapmayı sevdirecek mi
Yaptığın sırada buralarda olursam tabi ki:)Önceden haber ver:)Aaa bu performansında bendede bekliyorum piliss
Usten,yandan,ortadan ohhhhh ohhhh hobaaa
Tmm peşindeyim abla, delirticem seniYaptığın sırada buralarda olursam tabi ki:)Önceden haber ver:)
Tmm bende parka bahçeye atayım kendimi bari,tepsi elimdeHeeee oldum vallaaa sagdan çek yukardan cek az yandan cek guzel ciksin yakinlas hali olmasin duvar gozukmesin sıyirttindin
Zaten normal değilim sıkıntı yokTmm peşindeyim abla, delirticem seni
Bende sayılmam, kop kop kopZaten normal değilim sıkıntı yok
Iskelet kek kalıbı almakta ne bileyimBidakine bunu yapicamEki Görüntüle 2734215
Guzel olur eminimIskelet ile hayal gücü sınırlarını zorluyorumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?