Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Bi yarışmaya katıldık, tüm KK bize oynuyor canım, vuran vurana bi acıma bi merhamet yok
O zaman ne yapıyoruz, tariften öte tamamen sunum araştırıyoruz

Bize merhamet etmeyene bizde etmiyoruz

Anlaştık mı canım

Bu gidişle ben son gün yapacağım tarifimi, öldürdünüz hevesimi yahu
Yasmin'im buralar eskiden dutluktu ,şimdi o eski sunumlar,eski tarifler yok:)Çıta arşa çıktı

O zaman ne yapıyoruz, tariften öte tamamen sunum araştırıyoruz

Bize merhamet etmeyene bizde etmiyoruz

Anlaştık mı canım
Anlaştık canım şimdi onlar düşünsün, kim tutar bizi bam bam bam

Olur mu abla ,estağfurullah incelik gösterilmesi hoşuma gider sonuçta beraber seçtik tarifi
Takılıyorum canım
Ben konularınız açılınca en çok hangi sunum daha güzel,hangisini koyarız diye bakıyorum.
Hem pc den hemde telden inceliyorum:)
Tabi yine seçim sizin ne isterseniz onu koyarım:)
Yeni katılıyorsun:)Sunum yakın olsun yani çevrenin süsü,dizaynı görülmesi çokta mühim değil ,böyle tek tariflerde yakın çekim çok iyi oluyor:)Üstten ,yandan gibi:)

Usten,yandan,ortadan ohhhhh ohhhh hobaaa

O da bizi buldu ne hikmetse abla
Ama işte farkında olmadan burada eğitim alıyoruz.Şaka değil,abartı değil:)
Yapacağımız tarif için sunumlar,tarifler araştırıyoruz.Sonra hepsini kafada toplayıp birleştiriyoruz ve kendi doğaçlama sunumumuzu yapıyoruz.İlk katılım sonrası her defasında kalite ve seviye artıyor.Düşün 2 yıldır hiç bırakmadan katılanlar var:)4-5. katılım sonrası level atlanıyor.Bunu gerçek hayatımıza bile yansıtıyoruz.Yani yarışmaya sadece hediye kazanmak,ilk sıralarda olmak için katılmıyoruz.Cidden gelişim sağlıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…