Sarhoştum hatırlamıyorum canım, olay ne ara buralara geldi bende bilmiyorumNevreste usul usul sözleriyle kızan, duygularını sözlerine döküp yazan asosyali nasıl ikna ettin ismini de etiketleyemedim
Getirmiştir bı şekilde hissetmiyorsun bileSarhoştum hatırlamıyorum canım, olay ne ara buralara geldi bende bilmiyorumsakin sakin kendi halimde takılıyordum
Hipnotize etkisi var inandım buna benGetirmiştir bı şekilde hissetmiyorsun bile
Bende öyle düşünüyorum canımBu gidişle ben son gün yapacağım tarifimi, öldürdünüz hevesimi yahu
Çok güzel, arkadaş çıktı banaBende öyle düşünüyorum canım
Bi yarışmaya katıldık, tüm KK bize oynuyor canım, vuran vuranaÇok güzel, arkadaş çıktı bana
Gel protesto edelim bu arkadaşları
O zaman ne yapıyoruz, tariften öte tamamen sunum araştırıyoruzBi yarışmaya katıldık, tüm KK bize oynuyor canım, vuran vuranabi acıma bi merhamet yok
teşekkür ederim canım, rahatladım
Yasmin'im buralar eskiden dutluktu ,şimdi o eski sunumlar,eski tarifler yok:)Çıta arşa çıktıBu gidişle ben son gün yapacağım tarifimi, öldürdünüz hevesimi yahu
Anlaştık canımO zaman ne yapıyoruz, tariften öte tamamen sunum araştırıyoruz
Bize merhamet etmeyene bizde etmiyoruz
Anlaştık mı canım
Olur mu abla ,estağfurullah
Benim seçimlerime güvenmiyor musun
O da bizi buldu ne hikmetse ablaYasmin'im buralar eskiden dutluktu ,şimdi o eski sunumlar,eski tarifler yok:)Çıta arşa çıktı
Takılıyorum canımOlur mu abla ,estağfurullahincelik gösterilmesi hoşuma gider sonuçta beraber seçtik tarifi
Usten,yandan,ortadan ohhhhh ohhhh hobaaaTakılıyorum canım
Ben konularınız açılınca en çok hangi sunum daha güzel,hangisini koyarız diye bakıyorum.
Hem pc den hemde telden inceliyorum:)
Tabi yine seçim sizin ne isterseniz onu koyarım:)
Yeni katılıyorsun:)Sunum yakın olsun yani çevrenin süsü,dizaynı görülmesi çokta mühim değil ,böyle tek tariflerde yakın çekim çok iyi oluyor:)Üstten ,yandan gibi:)
Ama işte farkında olmadan burada eğitim alıyoruz.Şaka değil,abartı değil:)O da bizi buldu ne hikmetse abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?