Onlar yokBenyaaa benn saydiklarimdan
Milletin kafasinda yer belledim iyimiEvet canım
Canım 4 kategori verdim.
Pilavlar
Kış sebze tarifleri
Makarnalar
Tavuk yemekleri
Kiz Allah iyligini versin neyi sildin neden banlancan keske anlasam
Ama bana güven olmazASSOSyal gel buraya hele
Aaaa ama yeter benle oynama lutfenAma bana güven olmaz
Ya sileyim bari nevoş bi beceremedim baksanaSonradan etiket gitmiyor
Kopyala yeniden yolla
Silme oldu.Sadece kopyala buraya tekrar yapıştırYa sileyim bari nevoş bi beceremedim baksana
Niye boyle bisey yaptin bu seferCanım 4 kategori verdim.
Pilavlar
Kış sebze tarifleri
Makarnalar
Tavuk yemekleri
Bir fıkra var, ondan bir bölümü yazmıştım canım. Dur tamamını atayımKiz Allah iyligini versin neyi sildin neden banlancan keske anlasam
AboowBir fıkra var, ondan bir bölümü yazmıştım canım. Dur tamamını atayım
Zamanın behrinde çapkınlığıyla meşhur bir kayıkçı varmış. Küreğini çeker çorbasını kaynatırmış ama kayığına binen kadınlar, genç kayıkçının cazibesine gönlünü kaptırır, inmeden tek vücut olurlarmış. Kayıkçı bu özelliğiyle o kadar meşhur olmuş ki hiç kimse bu tekneden inene iyi gözle bakmamaya başlamış. Ama günün birinde kendine güvenen bir dilber “Ben o kayığa binerim, bindiğim gibi de inerim” diyerek bizim kayıkçının teknesine gelmiş. Göksu’ya doğru giderlerken kayıkçı her kürek çekişinde “Derleeer derler” diyerek mırıldanmaya başlamış. Kadın ilk başta önemsememiş ama kayıkçı kürekleri her suya vuruşunda aynı şeyi söyleyince canına tak etmiş carlamış:
-Ne derler be adam!?
-Derleeer derler… Sen bu tekneye bindin ya, vermesen de verdi derler.
Kaç senedir yarışıyorum. Ben denk gelmedim. Boşuna bekleme yani
Neyi boşuna beklemiyim? Kararının değişkenlik göstermesini mi, dünya yemeklerinin çıkmasını mı?Kaç senedir yarışıyorum. Ben denk gelmedim. Boşuna bekleme yani
FıkraAboow
Ben ne okudum şimdi