- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Beni etiketlemisler bide dedikodumu yapmislarNasıl yani
Geçmişi kurcalama benceUykum açılsın gecmise bakicam artik
Gecen senin mesajlari var ben simdi nasil okucam bide benim hakkimda konusulanlar
Günaydın ,sana da hayırlı CumalarGunaydin hayırlı cumalar
Bensiz girdin bundan sonrada bensiz devam et hanimefendi
Canimmmmm nice saglikli yillara
OkumuşBensiz girdin bundan sonrada bensiz devam et hanimefendiüzüldüğün oynadigindan belli
Canimmmmm nice saglikli yillara
Okudum okudum hemsom hic hosuma gitmedi yazilanlarOkumuş
Sana takılmak hoşlarına gidiyor hemsomOkudum okudum hemsom hic hosuma gitmedi yazilanlar
Ama bende takiliyorum canim yoksa vakit geçmez ki zaten takimdanda ayrildimSana takılmak hoşlarına gidiyor hemsomBu emojiyi görmek mesela
Aaa ,o niyeAma bende takiliyorum canim yoksa vakit geçmez ki zaten takimdanda ayrildim
Günaydın canim ,hayırlı CumalarGünaydınlar herkese, hayırlı Cumalar
Bazen insalarin yapmak istediklerini anlamıyorum hemsom sacma sapan seyler iste hırs,ego,tavan yapmis durumdaAaa ,o niye
Arkadaşlıklar cok guzeldi sizin takımda,en azından karşıdan öyleydi. Üzüldüm hemsom,hakkında hayırlısı olsunBazen insalarin yapmak istediklerini anlamıyorum hemsom sacma sapan seyler iste hırs,ego,tavan yapmis durumda
Herkes icin degilki hemsom parmakla gosterceklerim varArkadaşlıklar cok guzeldi sizin takımda,en azından karşıdan öyleydi. Üzüldüm hemsom,hakkında hayırlısı olsun
İnşallah balım beniiim herkes icin . kafa dinliyorum annemde biraz iyi geldi .Perim herşey senin için güzel olsun bundan sonra
Hayat kuzumya bazen istemediğin şeyler olabiliyor. Şükür bugunumuzede .Hayırdır canım benim
Üzüldüm hemsom ya ,olsun sağlık olsunHerkes icin degilki hemsom parmakla gosterceklerim var