- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.414
E Elif_Eylul canım sağlıklı hayırlı mutlu yıllar canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallah senin içinde çok güzel sağlıklı huzurlu dualarını yaşadığın bir yil olsunHerkese mutlu sağlıklı yıllar diliyorum canlar ❤gönlünüzden geçen tüm dileklerinizin bir bir gerçekleştiği sağlıklı mutlu huzurlu bir yıl olsun inşallah
Amin kukrişim hep mutlu olalım inşallahAmin canım inşallah senin içinde çok güzel sağlıklı huzurlu dualarını yaşadığın bir yil olsun
İnşallah olacağız canımmAmin kukrişim hep mutlu olalım inşallah
İnşallah olacağız canımm
Yazacaktım ama yeni geldim, pisi pisine ban yerim diye yazamadımOnsuzu, donsuz diye okudum
Ayy nasıl sevindim ya inşallah böyle gider hepKızlar instagramda çekilişe katılmıştım.Az önce baktım bildirim gelmiş.El süpürgesi kazanmışım.Normalde kitap çekilişi hariç pek katılmam2021 için bir işaret mi bu
Bende çok sevindimİnan hediyeye değil,ihtiyacımda yok.Ama güzel bir başlangıç olduAyy nasıl sevindim ya inşallah böyle gider hep
Maşallah böyle devam ablaKızlar instagramda çekilişe katılmıştım.Az önce baktım bildirim gelmiş.El süpürgesi kazanmışım.Normalde kitap çekilişi hariç pek katılmam2021 için bir işaret mi bu
İnşaallah canımMaşallah böyle devam abla
İyi başladın abla, devamı da gelsin inşallahKızlar instagramda çekilişe katılmıştım.Az önce baktım bildirim gelmiş.El süpürgesi kazanmışım.Normalde kitap çekilişi hariç pek katılmam2021 için bir işaret mi bu
İnşaallah canım sağolİyi başladın abla, devamı da gelsin inşallah
Günaydın canim ,Amin ❤
Yeni yıl mesajim.
Asla geçmiş te yaşama daima geçmişten ders al..
Rabbim dualarınızın kabul olduğu , şukurlerimizin arttığı , iyikilerimizin çoğaldığı bır yaş nasip etsin sağlıkla sevdiklerimizle.
gunaydin hanımlar hayırlı cumalar
Sana da mutlu yıllar hemsocanimMutlu yıllar o zaman hemşocan
Nasıl yaniGecen senin mesajlari var ben simdi nasil okucam bide benim hakkimda konusulaar