- 24 Haziran 2015
- 39.996
- 154.895
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallah senin içinde çok güzel sağlıklı huzurlu dualarını yaşadığın bir yil olsunHerkese mutlu sağlıklı yıllar diliyorum canlar ❤gönlünüzden geçen tüm dileklerinizin bir bir gerçekleştiği sağlıklı mutlu huzurlu bir yıl olsun inşallah![]()
![]()
Amin kukrişim hep mutlu olalım inşallahAmin canım inşallah senin içinde çok güzel sağlıklı huzurlu dualarını yaşadığın bir yil olsun![]()
İnşallah olacağız canımmAmin kukrişim hep mutlu olalım inşallah![]()
![]()
Yazacaktım ama yeni geldim, pisi pisine ban yerim diye yazamadımOnsuzu, donsuz diye okudum![]()
Ayy nasıl sevindim ya inşallah böyle gider hepKızlar instagramda çekilişe katılmıştım.Az önce baktım bildirim gelmiş.El süpürgesi kazanmışım.Normalde kitap çekilişi hariç pek katılmam2021 için bir işaret mi bu
![]()
Bende çok sevindimAyy nasıl sevindim ya inşallah böyle gider hep![]()
Maşallah böyle devam ablaKızlar instagramda çekilişe katılmıştım.Az önce baktım bildirim gelmiş.El süpürgesi kazanmışım.Normalde kitap çekilişi hariç pek katılmam2021 için bir işaret mi bu
![]()
İyi başladın abla, devamı da gelsin inşallahKızlar instagramda çekilişe katılmıştım.Az önce baktım bildirim gelmiş.El süpürgesi kazanmışım.Normalde kitap çekilişi hariç pek katılmam2021 için bir işaret mi bu
![]()
İnşaallah canım sağolİyi başladın abla, devamı da gelsin inşallah![]()
Günaydın canim ,Amin ❤
Yeni yıl mesajim.
Asla geçmiş te yaşama daima geçmişten ders al..
Rabbim dualarınızın kabul olduğu , şukurlerimizin arttığı , iyikilerimizin çoğaldığı bır yaş nasip etsin sağlıkla sevdiklerimizle.
gunaydin hanımlar hayırlı cumalar![]()
Sana da mutlu yıllar hemsocanimMutlu yıllar o zaman hemşocan![]()
Nasıl yaniGecen senin mesajlari var ben simdi nasil okucam bide benim hakkimda konusulaar![]()