Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Herkese mutlu sağlıklı yıllar diliyorum canlar ❤gönlünüzden geçen tüm dileklerinizin bir bir gerçekleştiği sağlıklı mutlu huzurlu bir yıl olsun inşallah 🤲🥳 :KK36:
Amin canım inşallah senin içinde çok güzel sağlıklı huzurlu dualarını yaşadığın bir yil olsun 💜😘😍

Kızlar instagramda çekilişe katılmıştım.Az önce baktım bildirim gelmiş.El süpürgesi kazanmışım.Normalde kitap çekilişi hariç pek katılmam:70:2021 için bir işaret mi bu:KK73:

Kızlar instagramda çekilişe katılmıştım.Az önce baktım bildirim gelmiş.El süpürgesi kazanmışım.Normalde kitap çekilişi hariç pek katılmam:KK70:2021 için bir işaret mi bu:KK73:
Ayy nasıl sevindim ya inşallah böyle gider hep 😍🍀💜

Ayy nasıl sevindim ya inşallah böyle gider hep 😍🍀💜
Bende çok sevindim🤩İnan hediyeye değil,ihtiyacımda yok.Ama güzel bir başlangıç oldu😊😍
İnşaallah böyle gider🎈🤩

Kızlar instagramda çekilişe katılmıştım.Az önce baktım bildirim gelmiş.El süpürgesi kazanmışım.Normalde kitap çekilişi hariç pek katılmam:KK70:2021 için bir işaret mi bu:KK73:
Maşallah böyle devam abla 🤩🥳

İyi başladın abla, devamı da gelsin inşallah🤗

:p:KK68:
Yeni yıl mesajim.
Asla geçmiş te yaşama daima geçmişten ders al.. :KK200:
Rabbim dualarınızın kabul olduğu , şukurlerimizin arttığı , iyikilerimizin çoğaldığı bır yaş nasip etsin sağlıkla sevdiklerimizle.
gunaydin hanımlar hayırlı cumalar🤗

Son düzenleme:
:p:KK68:
Yeni yıl mesajim.
Asla geçmiş te yaşama daima geçmişten ders al.. :KK200:
Rabbim dualarınızın kabul olduğu , şukurlerimizin arttığı , iyikilerimizin çoğaldığı bır yaş nasip etsin sağlıkla sevdiklerimizle.
gunaydin hanımlar hayırlı cumalar🤗
Günaydın canim ,Amin ❤

Back