Kazen'e de söyledim
Hahaha takip ediyoruz herhaldeHayır onceden bitti yaklasık 1 saat oldu uyuyodum heralde sen
Yaaa nevoss iki dakka kandıralım dedik bozdun oyunu amaYok şimdi bitti00:00 a ayarlamıştım:)
Ahahah olsun biz kutlamaları 1 saat once yaptık ama yarım hemşoHahaha takip ediyoruz herhalde
Mutlu yıllara canımMutlu, huzurlu, sağlık dolu yıllarımız olsun. İyi seneler herkese
Yok ben sormam, bir gün sonra öğreneceğim zatenKazen'e de söyledimOna sorun belki söyler
Ben bı ozelden sorayım önde baslarım hiç değilseKazen'e de söyledimOna sorun belki söyler
Sor bakalım söyleyecek miBen bı ozelden sorayım önde baslarım hiç değilse
Vurun abalıyaYaaa nevoss iki dakka kandıralım dedik bozdun oyunu ama
Amin inş canım, mutlu yıllar dilerim. Allah herkesin gönlündekini nasip etsin inş yeni yıldaBu sizinle 2. Senem. Tabii geçen sene bu kadar aktif kullanmıyordum. İnşallah uzun yıllar bu platformda sağlıkla birlikte vakit geçiririzsizleri seviyorum kızlar. Dileyen herkese Allah bu sene Çifter Çifter bebek versin
Amin inşaallahBu sizinle 2. Senem. Tabii geçen sene bu kadar aktif kullanmıyordum. İnşallah uzun yıllar bu platformda sağlıkla birlikte vakit geçiririzsizleri seviyorum kızlar. Dileyen herkese Allah bu sene Çifter Çifter bebek versin
Sor bakalım söyleyecek mi
Bence söyler
O zaman kategoriyi değiştiririmBence söyler
Teşekkür ederim canım benim
Aretlerin bitanesiJenna16 aretimm benim canımın içi,seni ne kadar sevdiğimi sağır sultan bile duymuştur artık .
Herşey umut ettiğin gibi güzel olsun ,bu yıl bundan sonrakiler her biri bir öncekinden daha sağlıklı , hayırlı,hayal ettiğinden çok çok daha güzel.oldun benim dert itag biricik aretim söyle senden başka kimim var benim.
Seni seviyoree