- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
Uyumadım mı daha senTatlım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyumadım mı daha senTatlım benim
Unutur muyum hemsomOyyy Beni de unutmadı hemşehrim yaa
Amin canım, cümlemizin inşallahyasminsay senin ugurun olsun inşallah bu yenibyil sağlıkla huzurla dualarını yaşaman duası ile mutlu yıllar canım
Yok canım uyumadım,mesajlara baktım malum yerden,,geldim yine :)Uyumadım mı daha sen
Amin canım benim, herkes gönlündeki yaraya derman bulsun inşallahMutlu yıllara canım Rabbim Yeni yılda sana gönlündeki duanı versin
Sabah ilk iş seniAman Allah’ım yeni yıla E Elif_Eylul süz girdim. 1 senem şimdi nasıl onsuz geçecek? Çok üzüldüm
Amin inşaallahAmin canım benim, herkes gönlündeki yaraya derman bulsun inşallah
Mutlu yıllara canımAmin inşaallahHerkese mutlu,sağlıklı yıllarEn çok bebek isteyen arkadaslarim,insallah hepiniz bu yıl kuzulariniza kavusursunuz❤
Güzelcigim Mutlu yillarMutlu yıllara canımAmin inşaallah
Alllaaaah bunu okuduğu zaman sen bittin alsemAman Allah’ım yeni yıla E Elif_Eylul süz girdim. 1 senem şimdi nasıl onsuz geçecek? Çok üzüldüm
Sabah ilk iş seni
Ama kızlar kötü bi şey demedim ki ben üzüldüm onsuz girdim diyeAlllaaaah bunu okuduğu zaman sen bittin alsem
Bence fırçadan onlarda nasiplenecekBenim bu kadar alıngan mıyım diye triplenecekAma kızlar kötü bi şey demedim ki ben üzüldüm onsuz girdim diye
Mutlu yıllar o zaman hemşocanUnutur muyum hemsom
Mutlu yıllar canımNevreste nevonun kestiği parmak acımaz mutlu yıllar tatlı nevo
Ben zaten kötü bi şey dememiştim ki onlar yesin fırçayı bana neBence fırçadan onlarda nasiplenecekBenim bu kadar alıngan mıyım diye triplenecek
Onsuzu, donsuz diye okudumAma kızlar kötü bi şey demedim ki ben üzüldüm onsuz girdim diye