Luppoları götürSoda da almamışım anca boğaz derdi
Küfür gibi şu dönem ciddenSensin pozitif diyesi geliyor insanın
Her şerde bir hayır var dedikleri ,Allah bir daha göstermesinDaha yeni.antikor depoladım
Oylama tam 12 de bitiyor.Öyle ayarladım
Teşekkür ederim canım benim,bende iyiyim şükürİyiyim canım sen nasılsın
Bende sizlere sağlıklı hayırlı güzel günlerin bizleri beklediği bir yıl diliyorum
Amin canım hepimiz için inşaallahHer şerde bir hayır var dedikleri ,Allah bir daha göstermesin
Benim 1 oyum sanaydı
Amin guzelcigimAmin canım hepimiz için inşaallah
Bize olmasın yani kukrim, pekiMordaşım,canım güzellik yeni yıl sana gonlundekileri en güzel şekilde hayrlarla nasip etsin sağlığın daim ,huzurun bol sevdiklerin yanıbaşında olsunOriana
KukrişimmmMordaşım,canım güzellik yeni yıl sana gonlundekileri en güzel şekilde hayrlarla nasip etsin sağlığın daim ,huzurun bol sevdiklerin yanıbaşında olsunOriana
Jenna sanada mutlu yıllar. Umarım eski günleri geride bırakıp daha sağlıkla yaşadığın güzel bir yıl olur senin içinde.Her şerde bir hayır var dedikleri ,Allah bir daha göstermesin
Mordaşım deyince üstüme alındım aşkomMordaşım,canım güzellik yeni yıl sana gonlundekileri en güzel şekilde hayrlarla nasip etsin sağlığın daim ,huzurun bol sevdiklerin yanıbaşında olsunOriana
Sen onde oluyosun o zaman bendenBenim 1 oyum sanaydı
Bende ne zaman trip atacak diyordumBize olmasın yani kukrim, peki
Canım,Amin inşallah, hepimiz için çok güzel bir yıl olsunJenna sanada mutlu yıllar. Umarım eski günleri geride bırakıp daha sağlıkla yaşadığın güzel bir yıl olur senin içinde.