- 24 Eylül 2018
- 97.246
- 292.606
Pek yakisti ağzınaOlacak olacak jenna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pek yakisti ağzınaOlacak olacak jenna
Canım hemşom mutlu sağlıklı bol kazançlı bir sene olsun senin için inşallahhayırlı akşamlar cümleten Herkese Allah’tan yeni yılda sağlık mutluluk Huzur diliyorum. Umarım herkes iyidir tatile çekildim 4 gün dinleniyorum bol bol oyun oynuyoruz oğlumla
AretimmmPek yakisti ağzına
AminMutlu yıllara canım
Yeni yıl bize sağlık,güzellik,huzur ve coronasız günler nasip etsin inşaallah
Pozitif deyince bir urkuyorumPozitif enerji yollayalım
Coronasız,bol bebekli bir yıl olsunBen bi dal alırım
Evet jennacımPek yakisti ağzına
Aretim ,hosgeldinAretimmm
Ayy dogru korona cıktıgından beri pozitif kelimesine ayarızPozitif deyince bir urkuyorum
Nasılsın canım sağlıklı hayırlı güzel bir yıl olmasını diliyorum sanadaTamam canım. Sana ve ailene mutlu yıllar diliyorum
Enerji olsunTestler hep negatif olsunPozitif deyince bir urkuyorum
Bir daha söyleeeEvet jennacım
Hoşbuldum aretimm ,çok fenayim fazla kaçırdım yemek yeme işini yine fenalardayimAretim ,hosgeldin
Amin guzelcigimEnerji olsunTestler hep negatif olsun
Rabbim unutturacak dert vermesin.Hayırlısını istiyorum
İp atla diyeceğim,daha fena yapar aretim soda icHoşbuldum aretimm ,çok fenayim fazla kaçırdım yemek yeme işini yine fenalardayim
Bu akşam rüyanda göreceğin yağuşukluCemal kim
Sensin pozitif diyesi geliyor insanınAyy dogru korona cıktıgından beri pozitif kelimesine ayarız
Soda da almamışım anca boğaz derdiİp atla diyeceğim,daha fena yapar aretim soda ic
Daha yeni.antikor depoladımSensin pozitif diyesi geliyor insanın
İyiyim canım sen nasılsınNasılsın canım sağlıklı hayırlı güzel bir yıl olmasını diliyorum sanada