- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Noel Baba devrilip uyuyacak sanki 2020 onu da yormus ellaaam
Abla ben kendimi bile tanımıyorum onu nerden taniyayimAmin
Hep onun yüzünfen zaten
Aaa sen nasıl tanımazsın
Bı şüpheli geldi zatı
Ay bugün çok pofpoflandimTavuk senin yoluna köle olsun minikcan
Bu kim yaAbla ben kendimi bile tanımıyorum onu nerden taniyayim
Bak bak beni benim lafimla vuruyoAyyy blue gelmişben gideyim Ocak ta yemegim var
2021 dehşet-ül âfet görsün a dostlarAy bugün çok pofpoflandimteşekkür ederim çok simarttiniz beni ben bu hava ile 2021 e girersem dehşet olur
Noel babanın ağzına ben mıçtımNoel Baba devrilip uyuyacak sanki 2020 onu da yormus ellaaam
Çam ağaçlı olsaydı keşke ama buna da şükürKız senin gösterdiğin resimden daha güzel yapmışlar, muhteşemyeseydik keşke
Aman noel baba işte ye gitsinNoel babanın ağzına ben mıçtımyola gelirken biraz sallamış olabilirim
Çam ağaçlı olsaydı keşke ama buna da şükür
Kız bakıyorum önceki nickine buna yetkiniz Yok diyor diyin gariiii beeee catladim burdaBu kim ya
Pariko kiz pariko o kişiKız bakıyorum önceki nickine buna yetkiniz Yok diyor diyin gariiii beeee catladim burdabende. Habersiz değişimler oluyor sonra nasıl tanimazsin diyolla
Biraz yürüdüm. Geldik eveÇok güzelbizim burda da hava mis ama çıkamıyorum bol bol yürü havasını solu ❤
Güzel olmuş güzel afiyet olsun benimkiler de istedi yapmayı unuttumNoel babanın ağzına ben mıçtımyola gelirken biraz sallamış olabilirim
Çam ağaçlı olsaydı keşke ama buna da şükür
Ay hemen samimi oldu kimki bu kizlarBak bak beni benim lafimla vuruyo
Git minik arkana bakmadan
Herkes olsun insallah ince belli bardak olalım2021 dehşet-ül âfet görsün a dostlar
Kız Allah seni ne etmeye emi bı değişim yapıp durmayın beeePariko kiz pariko o kişi
Valla ben hep ayniyimKız Allah seni ne etmeye emi bı değişim yapıp durmayın beee
Aynen ne bu laubalilik yakınlaşmaAy hemen samimi oldu kimki bu kizlar
Herkes olsun insallah ince belli bardak olalım
Yuhhhh bizde komşu neyim yokEki Görüntüle 2751027 komsum tabak getirmiş
Ben gıcık bir minik vardı ya onun nickini aldım o gidince iyi ki gittiAynen ne bu laubalilik yakınlaşma
Birdaha herkes bana yazsın nickini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?