NedenAbla ben kendimi bile tanımıyorum onu nerden taniyayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NedenAbla ben kendimi bile tanımıyorum onu nerden taniyayim
Ellerine sağlık çok güzel görünüyorSiz Burda goy goy yapın, biz de sofra hazırlayalım
Teşekkür ederim kuzum. Daha pilav, Çiğköfte ve kremalı mantar koyucam sofraya. Çok yoruldumEllerine sağlık çok güzel görünüyor
Tabi ki cicimNevreste cicim, bi ara senden bir bildirim gelmişti yılbaşı ile ilgili 3-5 gün önce. Yılbaşı kurabiyesi miydi, yılbaşı pastası/sofrası mıydı neydi... Onu bulamıyorum. Bana yardım eder misin?
Ellerine sağlık canım şahaneSiz Burda goy goy yapın, biz de sofra hazırlayalım
Akşama eklerim abla, sofra tam hazır olunca dolu doluEllerine sağlık canım şahane
Buraya ekler misin
Popüler Konu - Yeni Yılı Evde Karşılayanlara Özel Yemeklerle Yılbaşı Menüsü
Eğer aranızda "Amaan yılbaşı dediğin sıradan bir gün, yılbaşında ne yapılır ki, en fazla bir avuç fıstık alır, televizyon karşısına kuruluruz" diyen varsa vakit varken ayrılsın dostlar, biz yola "Yeni yıla ancak enfes yılbaşı sofralarıyla girilir" diyenlerle devam edeceğiz. Yılbaşı masası nasıl...www.kadinlarkulubu.com
Tamam canım bekliyorumAkşama eklerim abla, sofra tam hazır olunca dolu dolu
Teşekkür ederimTabi ki cicim
Yılbaşı Ağacı Cupcake
Cupcake Malzemeler : 2 yumurta, 75 gr tereyağ, 120 gr bitter çikolata, 1,5 türk kahvesi fincanı un, 2,5 türk kahvesi fincanı pudra şekeri, 2 tepeleme yemek kaşığı kakao, 1 paket vanilya, 1/4 çay kaşığı tuz, Üzeri için 1 poşet kakaolu krem şanti + 1 su bardağı süt, Renkli süsleme şekerleri...www.kadinlarkulubu.com
Yalnız etleri Restauranttan alıcaz Bir de onlarla uğraşmak çok zor geldikaroşık ızgara pişirip getireceklerTamam canım bekliyorum
En iyisini yapmışsın garanti olsunAfiyet olsunYalnız etleri Restauranttan alıcaz Bir de onlarla uğraşmak çok zor geldikaroşık ızgara pişirip getirecekler
Aynen abla, başka zaman olsa kendim yapardım da hem sıkıldım hem yoruldum. Ben bu kadar mutfak aşığı değilimEn iyisini yapmışsın garanti olsunAfiyet olsun
Kiz daha dur dünya mutfagi yapacaksinAynen abla, başka zaman olsa kendim yapardım da hem sıkıldım hem yoruldum. Ben bu kadar mutfak aşığı değilim
Mutlu yıllara inşaallahHanımlar güzel yillariniz olsun yeni yıla güzel girelim
CanımMutlu yıllara inşaallah
Nevos Abla kaç gündür 33 te kazık cakmistım 1 kişi daha oy vermiş ❤❤❤Mutlu yıllara inşaallah
35 olur inşaallahNevos Abla kaç gündür 33 te kazık cakmistım 1 kişi daha oy vermiş ❤❤❤
Ayy canım sanki kalpten 35 i aldım gibi35 olur inşaallah