- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
Olduğumuz gibi kalalım filizoooom bizValla ben hep ayniyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olduğumuz gibi kalalım filizoooom bizValla ben hep ayniyim
Ne zaman evde kendi kendime dert etsem çeşit yok diye iç sesimi duyuyorlae sanırımYuhhhh bizde komşu neyim yok
Aman o komşu nasıl komşu bee yarabbim neguzel komşu o komşuEki Görüntüle 2751027 komsum tabak getirmiş
Bunu me118 mi diyorOlduğumuz gibi kalalım filizoooom biz
Ben neden bu haldeyim anladınız mıAman o komşu nasıl komşu bee yarabbim neguzel komşu o komşu
Karistirma onu çok dalga geçtiler birzamanlar bitti gittiBunu me118 mi diyor
Ahhh ahhhh iç dış sesim yok benim sanirim onu anladimNe zaman evde kendi kendime dert etsem çeşit yok diye iç sesimi duyuyorlae sanırım
Löp löp yiyon ah komşu az bendede olaydı bende alaydım löp löp kilocukBen neden bu haldeyim anladınız mı
GıcıkLöp löp yiyon ah komşu az bendede olaydı bende alaydım löp löp kilocuk
Kiz napsin xxs yesede kilo almaz
Bu iyiydiSen sıranı bekle
Varya ben bu ara ona sardim hegun sirinler izliorum kahvaltida iyilik, senden naberNagbersiniz bugün gargamele garrggii diyen şirin gibi konuşassım var içim kımıl kimil
Hepimizin yeni yılı şimdiden kutlu olsun gerçekten hanımlaaarr hepimşz iyi ki varızSevgili hanımlar 2021 yılı hepimize sağlık mutluluk huzur ve başarı getirsin.
Nice mutlu yıllara inşallah hepinizi çok se
viyorum güzellerim benim
Görüşürüz keleş ablamEşim evde bugün yokum çok öpüyorum hepinizi
Sevgili hanımlar 2021 yılı hepimize sağlık mutluluk huzur ve başarı getirsin.
Nice mutlu yıllara inşallah hepinizi çok se
viyorum güzellerim benim
Amin ablacım sanada nice sağlıklı mutlu ve bizli yıllara inşallahEşim evde bugün yokum çok öpüyorum hepinizi
Sende iyiki varsın canım ❤Hepimizin yeni yılı şimdiden kutlu olsun gerçekten hanımlaaarr hepimşz iyi ki varız
Sende iyiki varsın canım ❤