- 8 Nisan 2017
- 56.967
- 300.016
- 698
Nanammm iyi ki geldinMinikkkkkkk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nanammm iyi ki geldinMinikkkkkkk
Gidiyorum ben
Siz beni ezikliyorsuniz sevmiyorsunuzAaaa neden ama
Diyetteyim benOyy guduw kıyamam sana minikcan cikilata alır mısın
2020 bitmeden minigi göreyim, 1 sene özlerim didimmmmmNanammm iyi ki geldin
Aaaaa bak sen onlaraSiz beni ezikliyorsuniz sevmiyorsunuz
İyi ki geldin bir sene dayanamazdim yokluguna kıymetimi bilmiyorlar burda2020 bitmeden minigi göreyim, 1 sene özlerim didimmmmm
Oy benim ince belli minikim yeşil salata yapayım ben sana ,ağzına lâyık hellimli hemideDiyetteyim ben
Oyyyyy çalsin şarkılar türküler keyifledimmm
Çevir kazı akşama yicez mi diyorsinAaaaa bak sen onlara
Valla o kadar olmaz yanına odun ateşinde kızarmış tavuk isterimOy benim ince belli minikim yeşil salata yapayım ben sana ,ağzına lâyık hellimli hemide
Noel Baba devrilip uyuyacak sanki 2020 onu da yormus ellaaamE Elif_Eylul bak bacım
Onlar seni kıskanıyor, bos versenİyi ki geldin bir sene dayanamazdim yokluguna kıymetimi bilmiyorlar burda
Kız senin gösterdiğin resimden daha güzel yapmışlar, muhteşem yeseydik keşkeE Elif_Eylul bak bacım
Ama cok guzel olmus afiyetle yiyin kuzum ama sadece noelbaba carpilmismi neE Elif_Eylul bak bacım
Ayyy nasil iltifat bu eridim gidip bir bakayim kaç eksilmisimOnlar seni kıskanıyor, bos versen
400haftaliksin en az 40 gram erimem lazımAyyy nasil iltifat bu eridim gidip bir bakayim kaç eksilmisim
Tavuk senin yoluna köle olsun minikcanValla o kadar olmaz yanına odun ateşinde kızarmış tavuk isterim