- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Noel Baba devrilip uyuyacak sanki 2020 onu da yormus ellaaam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Noel Baba devrilip uyuyacak sanki 2020 onu da yormus ellaaam![]()
Abla ben kendimi bile tanımıyorum onu nerden taniyayimAmin
Hep onun yüzünfen zaten
Aaa sen nasıl tanımazsın![]()
Bı şüpheli geldi zatı
Ay bugün çok pofpoflandimTavuk senin yoluna köle olsun minikcan![]()
Bu kim yaAbla ben kendimi bile tanımıyorum onu nerden taniyayim![]()
![]()
Bak bak beni benim lafimla vuruyoAyyy blue gelmişben gideyim Ocak ta yemegim var
![]()
2021 dehşet-ül âfet görsün a dostlarAy bugün çok pofpoflandimteşekkür ederim çok simarttiniz beni ben bu hava ile 2021 e girersem dehşet olur
![]()
Noel babanın ağzına ben mıçtımNoel Baba devrilip uyuyacak sanki 2020 onu da yormus ellaaam![]()
Çam ağaçlı olsaydı keşke ama buna da şükürKız senin gösterdiğin resimden daha güzel yapmışlar, muhteşemyeseydik keşke
![]()
Aman noel baba işte ye gitsinNoel babanın ağzına ben mıçtımyola gelirken biraz sallamış olabilirim
Çam ağaçlı olsaydı keşke ama buna da şükür![]()
Kız bakıyorum önceki nickine buna yetkiniz Yok diyor diyin gariiii beeee catladim burdaBu kim ya![]()
Pariko kiz pariko o kişiKız bakıyorum önceki nickine buna yetkiniz Yok diyor diyin gariiii beeee catladim burdabende. Habersiz değişimler oluyor sonra nasıl tanimazsin diyolla
![]()
Biraz yürüdüm. Geldik eveÇok güzelbizim burda da hava mis ama çıkamıyorum bol bol yürü havasını solu ❤
![]()
Güzel olmuş güzel afiyet olsun benimkiler de istedi yapmayı unuttumNoel babanın ağzına ben mıçtımyola gelirken biraz sallamış olabilirim
Çam ağaçlı olsaydı keşke ama buna da şükür![]()
Ay hemen samimi oldu kimki bu kizlarBak bak beni benim lafimla vuruyo
Git minik arkana bakmadan![]()
Herkes olsun insallah ince belli bardak olalım2021 dehşet-ül âfet görsün a dostlar![]()
Kız Allah seni ne etmeye emi bı değişim yapıp durmayın beeePariko kiz pariko o kişi
Valla ben hep ayniyimKız Allah seni ne etmeye emi bı değişim yapıp durmayın beee![]()
Aynen ne bu laubalilik yakınlaşmaAy hemen samimi oldu kimki bu kizlar
Herkes olsun insallah ince belli bardak olalım![]()
Yuhhhh bizde komşu neyim yokEki Görüntüle 2751027 komsum tabak getirmiş![]()
Ben gıcık bir minik vardı ya onun nickini aldım o gidince iyi ki gittiAynen ne bu laubalilik yakınlaşma
Birdaha herkes bana yazsın nickini![]()