Sağol canım:)Geçmiş olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım:)Geçmiş olsun canım
Amin canım:)aynen öyle canım Allah dermansız dert vermesin
ben aklandım orti :)
Ben sütlaç yapacağım
Bir ara senden ciddi ciddi şüphelendim orti
Amin canımBir ara senden ciddi ciddi şüphelendim orti
Sanırım senin ortaya bulamaç gibi birşey çıkacak, herşeyi yapıyorsun
Allah razı olsun nevroş, rabbim kimseye göstermesin, sağlıklı uzun ömür versin inşAllah
Orayı karıştırmaBir ara senden ciddi ciddi şüphelendim orti
Sanırım senin ortaya bulamaç gibi birşey çıkacak, herşeyi yapıyorsun
Allah razı olsun nevroş, rabbim kimseye göstermesin, sağlıklı uzun ömür versin inşAllah
sende haklısın ortisende buradaydın şüphelenmekte haklıyım
Ben tarifsizim biliyorsun yorumcu tarafım ben yoksa arzular şelale nanam. Seni mi kırcam itiraf üstüne itiraf ederdimKimseden itiraf gelmedi, ben uyumaya gidiyorum
_CaNanSu_ nerelerde
İkramlarda sütlü tatlı var mı?Misafirlikteyim canım
Kaç gün yatarı var acep?Anovv nolmuş yala canoma mapısa düşmüş
Altının içine ettim mismo can idare et
Yafruuu sen yazmışsınya geçmiş olsun can can diye bende cvp yazdım sağol tatlican diye düzgün yere yaZmamışım senin yazının içinde cıktı mesajım .geriye gidip okursan gönderdiğimi görebilirsin ondan alıntının içine ettim didimdiKaç gün yatarı var acep?
Tek gözüm kapalı duruyorum uykudan, algılarım sıfırın altında. Anlamadım ya ben seni. ☹
Ay insana espirisini açıklatan sinir bozucu tiplerden oldum şu an. BanaYafruuu sen yazmışsınya geçmiş olsun can can diye bende cvp yazdım sağol tatlican diye düzgün yere yaZmamışım senin yazının içinde cıktı mesajım .geriye gidip okursan gönderdiğimi görebilirsin ondan alıntının içine ettim didimdi