- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Teyzemin eşine 4.evre kanser teşhisi konuldu da 2-3 gündür pek tadım yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teyzemin eşine 4.evre kanser teşhisi konuldu da 2-3 gündür pek tadım yok
Çok geçmiş olsun canım benim. Rabbim şifa versin inşallah. Benimde kayınpeder kanserdi 2.evrede ögrendik biz.Teyzemin eşine 4.evre kanser teşhisi konuldu da 2-3 gündür pek tadım yok
şifa bulur inşallahTeyzemin eşine 4.evre kanser teşhisi konuldu da 2-3 gündür pek tadım yok
ne mutlu erken teşhis metastaz yoktu dimiÇok geçmiş olsun canım benim. Rabbim şifa versin inşallah. Benimde kayınpeder kanserdi 2.evrede ögrendik biz.
Ne kanseriydi, kaç yaşında??☹
Aynen. Bu ay tekrar kontrolü var. 3 ay oldu kemoterapi bırakalı.ne mutlu erken teşhis
hayır haberler duyar inşallah canım.Aynen. Bu ay tekrar kontrolü var. 3 ay oldu kemoterapi bırakalı.
İnşaallah canımhayır haberler duyar inşallah canım.
Sağol canım, böbrekten başlamış, akciğer dahil tüm vücuda yayılmış. Belim ağrıyor, kalbim sıkışıyor diyordu. Fizik tedavi görüyor geçmiyordu, kalpte de birşey çıkmamıştı. Sonradan anladılar, biyopsi yapılmışÇok geçmiş olsun canım benim. Rabbim şifa versin inşallah. Benimde kayınpeder kanserdi 2.evrede ögrendik biz.
Ne kanseriydi, kaç yaşında??☹
Lenflere sıçramıştı sadece. Doktor mideyi, Lenfleri ve yağ dokularını aldıne mutlu erken teşhis metastaz yoktu dimi
Çok illet bir hastalık. Sarana kadar hiç bir belirti vermiyor. Sinsi sinsi insanın içine işliyor. Rabbim şifa versin. Herşey Allahtan, elden bişey gelmiyorSağol canım, böbrekten başlamış, akciğer dahil tüm vücuda yayılmış. Belim ağrıyor, kalbim sıkışıyor diyordu. Fizik tedavi görüyor geçmiyordu, kalpte de birşey çıkmamıştı. Sonradan anladılar, biyopsi yapılmış
Amin inşAllah, doktor pek umutlu konuşmuyor maalsef. Kader midir nedir, annemde babamı kaybettiğinde teyzemin şuan ki yaşındaydı.şifa bulur inşallah
uzak organlara sıçramamış iyi birşey bu gelmiş geçmş olsun inşallah.Lenflere sıçramıştı sadece. Doktor mideyi, Lenfleri ve yağ dokularını aldı
Evet, hiç ama hiç ihtimal vermiyordu hiç kimseÇok illet bir hastalık. Sarana kadar hiç bir belirti vermiyor. Sinsi sinsi insanın içine işliyor. Rabbim şifa versin. Herşey Allahtan, elden bişey gelmiyor
Çok şükür, diğer organlar temiz çıktı. 6 ay kemoterapi gördü. Bişey çıkmadı bakalım. İnşallah tekrarlamazuzak organlara sıçramamış iyi birşey bu gelmiş geçmş olsun inşallah.
4 evre zaten çok zor sende bilirsin ama tabi yine Rabbim bilir ömrü varsa yaşayacak .Amin inşAllah, doktor pek umutlu konuşmuyor maalsef. Kader midir nedir, annemde babamı kaybettiğinde teyzemin şuan ki yaşındaydı.
inşallah canım.Çok şükür, diğer organlar temiz çıktı. 6 ay kemoterapi gördü. Bişey çıkmadı bakalım. İnşallah tekrarlamaz
Daha çok gençmiş. Ailede kanser öyküsü var mı?Evet, hiç ama hiç ihtimal vermiyordu hiç kimse
Bu ara unutmuşum yazmayı 53 yaşında
Evet, benim babamda akciğer kanseri olduğunu 4. Evrede öğrenmiştik4 evre zaten çok zor sende bilirsin ama tabi yine Rabbim bilir ömrü varsa yaşayacak .
Babanı da mı bu hastalıktan kaybettin başınız sağ olsunEvet, benim babamda akciğer kanseri olduğunu 4. Evrede öğrenmiştik
anneminde 4 evrede öğrendik vulva kanseri karaciğerin nerde ise tamamı ,akciğere, mesane çevresi falan komple sarmıştıEvet, benim babamda akciğer kanseri olduğunu 4. Evrede öğrenmiştik