• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Sütlü Tatlı " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    708
  • Anket Kapalı .
Teyzemin eşine 4.evre kanser teşhisi konuldu da 2-3 gündür pek tadım yok
Çok geçmiş olsun canım benim. Rabbim şifa versin inşallah. Benimde kayınpeder kanserdi 2.evrede ögrendik biz.

Ne kanseriydi, kaç yaşında??☹️

Çok geçmiş olsun canım benim. Rabbim şifa versin inşallah. Benimde kayınpeder kanserdi 2.evrede ögrendik biz.

Ne kanseriydi, kaç yaşında??☹
ne mutlu erken teşhis metastaz yoktu dimi

Ne kanseriydi, kaç yaşında??☹
Sağol canım, böbrekten başlamış, akciğer dahil tüm vücuda yayılmış. Belim ağrıyor, kalbim sıkışıyor diyordu. Fizik tedavi görüyor geçmiyordu, kalpte de birşey çıkmamıştı. Sonradan anladılar, biyopsi yapılmış

Sağol canım, böbrekten başlamış, akciğer dahil tüm vücuda yayılmış. Belim ağrıyor, kalbim sıkışıyor diyordu. Fizik tedavi görüyor geçmiyordu, kalpte de birşey çıkmamıştı. Sonradan anladılar, biyopsi yapılmış
Çok illet bir hastalık. Sarana kadar hiç bir belirti vermiyor. Sinsi sinsi insanın içine işliyor. Rabbim şifa versin. Herşey Allahtan, elden bişey gelmiyor

Çok illet bir hastalık. Sarana kadar hiç bir belirti vermiyor. Sinsi sinsi insanın içine işliyor. Rabbim şifa versin. Herşey Allahtan, elden bişey gelmiyor
Evet, hiç ama hiç ihtimal vermiyordu hiç kimse :(
Bu ara unutmuşum yazmayı 53 yaşında

Amin inşAllah, doktor pek umutlu konuşmuyor maalsef. Kader midir nedir, annemde babamı kaybettiğinde teyzemin şuan ki yaşındaydı.
4 evre zaten çok zor sende bilirsin ama tabi yine Rabbim bilir ömrü varsa yaşayacak .

Evet, benim babamda akciğer kanseri olduğunu 4. Evrede öğrenmiştik :KK43:
anneminde 4 evrede öğrendik vulva kanseri karaciğerin nerde ise tamamı ,akciğere, mesane çevresi falan komple sarmıştı

Back