• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Sütlü Tatlı " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    708
  • Anket Kapalı .
Oooh sizde rahatlamışsınızdır. Gözünüz aydın canım benim. Sizin adınıza çok sevindim. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :21: :21: :KK74:
Sağol canım şoktayız hiç beklemiyorduk :rolleyes:Yani yine hüsran olur diyordum:KK200:

Sağol canım şoktayız hiç beklemiyorduk :rolleyes:Yani yine hüsran olur diyordum:KK200:
Allah yüzünüze baktı. ❤️ Her hayırda bir şer oldugu gibi her şerde de bir hayır vardır. Bak sıkıntı stres yaptınız, sabrettiniz değdi 😍 ee ne zaman taşınıyorsunuz. Ailene söyledin mi?

Allah yüzünüze baktı. ❤ Her hayırda bir şer oldugu gibi her şerde de bir hayır vardır. Bak sıkıntı stres yaptınız, sabrettiniz değdi 😍 ee ne zaman taşınıyorsunuz. Ailene söyledin mi?
Öyle canım çok şükür:):dua::KK200:
Tabi söyledim hepsi bekliyor durur muyum :rolleyes:
1 hafta içinde toparlanmam lazım:KK19:

Öyle canım çok şükür:):dua::KK200:
Tabi söyledim hepsi bekliyor durur muyum :rolleyes:
1 hafta içinde toparlanmam lazım:KK19:
Allah kolaylık versin canım. Darısı bize artık 😂

Gastronomi festivaline veda ettin bu sene, artık gezmeye gelirsiniz 😂

Allah kolaylık versin canım. Darısı bize artık 😂

Gastronomi festivaline veda ettin bu sene, artık gezmeye gelirsiniz 😂
Allah razı olsun amin canım:60:
Aynen öyle oldu :KK19:
Ben çıkıyorum canım iyi geceler:KK200:

Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. egzersizlerin prensesi nefes al ver, nefes al ver uh uh uh şimdi karnını içeri çek yavaşca doğrul ve mügedeki son olayı izledin mi onu söyle bana
şu bir yerlerde çalışan kadından mi bahsediyorsun kocası sözde kazada ölen :olamaz:
12:30'da belli oldu canım :rolleyes:Çok sağol canım evet Malatya'ya gidiyoruz:rolleyes:
Okurken benim tüyler diken diken oldu :rolleyes: .. hayırlı olsun abla inşallah herşey hakkında hayırlı ve güzel olsun bundan sonra :KK68:

şu bir yerlerde çalışan kadından mi bahsediyorsun kocası sözde kazada ölen :olamaz:

Okurken benim tüyler diken diken oldu :rolleyes: .. hayırlı olsun abla inşallah herşey hakkında hayırlı ve güzel olsun bundan sonra :KK68:
Sağol canım Allah korusun😍😘

Back