- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
Ne yalan diyim oldun şaka şakaAy insana espirisini açıklatan sinir bozucu tiplerden oldum şu an. Bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yalan diyim oldun şaka şakaAy insana espirisini açıklatan sinir bozucu tiplerden oldum şu an. Bana
Gideyim yatayım ben kendime geleyim.Ne yalan diyim oldun şaka şaka
Yat uykunu al iyi geceler canımsssGideyim yatayım ben kendime geleyim.
İyi gecelerr
İkramlarda sütlü tatlı var mı?
Aaaa muhteşem, belli oldu demek. Çok sevindim canım. Malatya ya gidiyorsunuz dimiTayinimiz çıktı
Tayinimiz çıktı
12:30'da belli oldu canım Çok sağol canım evet Malatya'ya gidiyoruzAaaa muhteşem, belli oldu demek. Çok sevindim canım. Malatya ya gidiyorsunuz dimi
Oooh sizde rahatlamışsınızdır. Gözünüz aydın canım benim. Sizin adınıza çok sevindim.12:30'da belli oldu canım Çok sağol canım evet Malatya'ya gidiyoruz
Sağol canım şoktayız hiç beklemiyorduk Yani yine hüsran olur diyordumOooh sizde rahatlamışsınızdır. Gözünüz aydın canım benim. Sizin adınıza çok sevindim.
Allah yüzünüze baktı. Her hayırda bir şer oldugu gibi her şerde de bir hayır vardır. Bak sıkıntı stres yaptınız, sabrettiniz değdi ee ne zaman taşınıyorsunuz. Ailene söyledin mi?Sağol canım şoktayız hiç beklemiyorduk Yani yine hüsran olur diyordum
Öyle canım çok şükür:)Allah yüzünüze baktı. ❤ Her hayırda bir şer oldugu gibi her şerde de bir hayır vardır. Bak sıkıntı stres yaptınız, sabrettiniz değdi ee ne zaman taşınıyorsunuz. Ailene söyledin mi?
Allah kolaylık versin canım. Darısı bize artıkÖyle canım çok şükür:)
Tabi söyledim hepsi bekliyor durur muyum
1 hafta içinde toparlanmam lazım
Allah razı olsun amin canımAllah kolaylık versin canım. Darısı bize artık
Gastronomi festivaline veda ettin bu sene, artık gezmeye gelirsiniz
İyi gecelerAllah razı olsun amin canım
Aynen öyle oldu
Ben çıkıyorum canım iyi geceler
şu bir yerlerde çalışan kadından mi bahsediyorsun kocası sözde kazada ölenMinik Duduklu Tencere egzersizlerin prensesi nefes al ver, nefes al ver uh uh uh şimdi karnını içeri çek yavaşca doğrul ve mügedeki son olayı izledin mi onu söyle bana
Okurken benim tüyler diken diken oldu .. hayırlı olsun abla inşallah herşey hakkında hayırlı ve güzel olsun bundan sonra12:30'da belli oldu canım Çok sağol canım evet Malatya'ya gidiyoruz
Sağol canım Allah korusunşu bir yerlerde çalışan kadından mi bahsediyorsun kocası sözde kazada ölen
Okurken benim tüyler diken diken oldu .. hayırlı olsun abla inşallah herşey hakkında hayırlı ve güzel olsun bundan sonra