- 8 Nisan 2017
- 56.990
- 300.758
- 698
SirriEyvan tarif aldın mi alacak misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu an görüp mesaj attım Nevreste ye teşekkür ederim haber verdiğin içinSirriEyvan tarif aldın mi alacak misin
Biraz geç kaldın ama olsun hayırlısı olsun inşallah
Aldım tatlımıııı❣Biraz geç kaldın ama olsun hayırlısı olsun inşallah
Günaydın canımGünaydın
Ne haber?Günaydın canım ❤
İyi ne olsun oğlanı futbola götürdüm geldim kahve içiyorum yağmurlu bir gün :)Ne haber?
Biz de kalktık, eşim işten geldi uyuyor. Bebe emziriyorum. Daha kahvaltı yapmadıkİyi ne olsun oğlanı futbola götürdüm geldim kahve içiyorum yağmurlu bir gün :)
Senden ne haber
Benimde kızlar uyuyor gece uyumadilar dörde geliyordu yattıkBiz de kalktık, eşim işten geldi uyuyor. Bebe emziriyorum. Daha kahvaltı yapmadık
Niye geç yattılar o kadarBenimde kızlar uyuyor gece uyumadilar dörde geliyordu yattık
Gündüz uyumadilar akşam sekizde uyudular uykuyu alınca uyandilar yineNiye geç yattılar o kadar
Yaşları kaçtı? Benim oglan gündüz uyumuyor 4 yaşında. Aşkam 9 10 da yatıyor, sabah da 8 9 gibi kalkıyorGündüz uyumadilar akşam sekizde uyudular uykuyu alınca uyandilar yine
Biri 5 biri 3 benimkiler kesintisiz uyumaz o saatte yatsalarda malesefYaşları kaçtı? Benim oglan gündüz uyumuyor 4 yaşında. Aşkam 9 10 da yatıyor, sabah da 8 9 gibi kalkıyor
Yaşları yakınmış :) zamanla düzene girerBiri 5 biri 3 benimkiler kesintisiz uyumaz o saatte yatsalarda malesef
18 ay araları :) inşallah canım öyle ümit ediyorumYaşları yakınmış :) zamanla düzene girer
İnşaallah canım çok sağolNevreste canimm çok bekledin Allah bu mutluluğunu daim etsin hayırlı bir başlangıç olsun hepiniz için
Tayinimiz çıktı
AA çok sevindim abla hayırlı olsun inşallahTayinimiz çıktı