- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Daha çok gençmiş. Ailede kanser öyküsü var mı?
Benim babamda kanserdi de aralarında kan bağı falan yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha çok gençmiş. Ailede kanser öyküsü var mı?
: ( benim kayınpeder in iki kardeşi de kanserden öldüBenim babamda kanserdi de aralarında kan bağı falan yok
Maalesef evetBabanı da mı bu hastalıktan kaybettin başınız sağ olsun
Rabbim sabır versin mekanı cennet olsunMaalesef evet
Bizimde oyle akcigerden basladi, ta ki kemiklere bulasana kadar 4 ayda bitirdi tüm vücudu gözleri karardı en sonanneminde 4 evrede öğrendik vulva kanseri karaciğerin nerde ise tamamı ,akciğere, mesane çevresi falan komple sarmıştı
annem de 6.aydaBizimde oyle akcigerden basladi, ta ki kemiklere bulasana kadar 4 ayda bitirdi tüm vücudu gözleri karardı en son
Benim de dedem öyle hayatını kaybetti, ailemizde kanser öyküsü var.: ( benim kayınpeder in iki kardeşi de kanserden öldü
Rabbim herkese hayırlı ömür, acısız ölüm versin inşAllahRabbim sabır versin mekanı cennet olsun
"Ondan geldik, ona gideceğiz"
Ailede oldugu için sizde gerekli kontrolleri yaptırın. Allah kimseye yaşatmasın böyle acılar, hastalıklarBenim de dedem öyle hayatını kaybetti, ailemizde kanser öyküsü var.
amiinnn kuzumRabbim herkese hayırlı ömür, acısız ölüm versin inşAllah
aminn canımAilede oldugu için sizde gerekli kontrolleri yaptırın. Allah kimseye yaşatmasın böyle acılar, hastalıklar
ben aklandım orti :)Herkes yapacağı tatlıyı söylesin de dağılsın bu konu, kukrim yırttı, benim magnolia yı kim aldı ya
İyi canım ne olsun:)Hoşbulduk canım ne var ne yok
geçmiş olsun canımİyi canım ne olsun:)
Bir arkadaşın kızı rahatsız akşamdan beri randevu için uğraşıyorum.Telefon görüşmesi yaptım:)
Ben sütlaç yapacağımHerkes yapacağı tatlıyı söylesin de dağılsın bu konu, kukrim yırttı, benim magnolia yı kim aldı ya
Geçmiş olsun canımİyi canım ne olsun:)
Bir arkadaşın kızı rahatsız akşamdan beri randevu için uğraşıyorum.Telefon görüşmesi yaptım:)
Sağol canım sağlık gibisi yokgeçmiş olsun canım
aynen öyle canım Allah dermansız dert vermesinSağol canım sağlık gibisi yok