Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 2 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.081 Minik meleklerim .!.: Yorgurtku ıspanak da salata sayikir mi :)) Genişletmek için tıkla... Az ye bari
Minik meleklerim .!.: Yorgurtku ıspanak da salata sayikir mi :)) Genişletmek için tıkla... Az ye bari
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Yöresel Yemekler 2 Aralık 2015 31.710 105.696 598 2 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.082 Nevreste .!.: deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. senin sütlacı istiyor Genişletmek için tıkla... Nevreste .!.: Fırın sütlaç kolay değil ya:) Genişletmek için tıkla... Kolay olur mu hiç ,o kıvamı tutturmayı herkes beceremiyor Nevreste .!.: Ama kapamadı Genişletmek için tıkla... Kapamadım değil kapmadım tarif,rezerve edince stres yapıyorum Nevreste .!.: Doktor diyor Allah Allah bu nedir ya Oysa çok şanslı değilimdirTek şansım çift mesaj Genişletmek için tıkla... Kızları da çifter çifter doğurdun ya Nevoş Bir daha hamile kalsan belki yine çifter doğurursun
Nevreste .!.: deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. senin sütlacı istiyor Genişletmek için tıkla... Nevreste .!.: Fırın sütlaç kolay değil ya:) Genişletmek için tıkla... Kolay olur mu hiç ,o kıvamı tutturmayı herkes beceremiyor Nevreste .!.: Ama kapamadı Genişletmek için tıkla... Kapamadım değil kapmadım tarif,rezerve edince stres yapıyorum Nevreste .!.: Doktor diyor Allah Allah bu nedir ya Oysa çok şanslı değilimdirTek şansım çift mesaj Genişletmek için tıkla... Kızları da çifter çifter doğurdun ya Nevoş Bir daha hamile kalsan belki yine çifter doğurursun
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Yöresel Yemekler 2 Aralık 2015 31.710 105.696 598 2 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.083 Canfeb .!.: Su iç bacim şu farzetki orucsun ya da salata falan yap kendine yağsız Genişletmek için tıkla... Yağsız salata da birşeye benzemiyor bea
Canfeb .!.: Su iç bacim şu farzetki orucsun ya da salata falan yap kendine yağsız Genişletmek için tıkla... Yağsız salata da birşeye benzemiyor bea
Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 2 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.084 deynepnaz .!.: Yağsız salata da birşeye benzemiyor bea Genişletmek için tıkla... Ben yemem zaten
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Yöresel Yemekler 2 Aralık 2015 31.710 105.696 598 2 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.085 Canfeb .!.: Ben yemem zaten Genişletmek için tıkla... Hay senin mor tipsiz ,boynuzlu şeyine Ne yemezsin salata mı yağsız salata mı?
Canfeb .!.: Ben yemem zaten Genişletmek için tıkla... Hay senin mor tipsiz ,boynuzlu şeyine Ne yemezsin salata mı yağsız salata mı?
Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 2 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.086 deynepnaz .!.: Hay senin mor tipsiz ,boynuzlu şeyine Ne yemezsin salata mı yağsız salata mı? Genişletmek için tıkla... Yağsız salata
deynepnaz .!.: Hay senin mor tipsiz ,boynuzlu şeyine Ne yemezsin salata mı yağsız salata mı? Genişletmek için tıkla... Yağsız salata
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Yöresel Yemekler 2 Aralık 2015 31.710 105.696 598 2 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.087 Canfeb .!.: Yağsız salata Genişletmek için tıkla... Kendi yemediğin tatsız tuzsuz şeyi miniğe neden yediriyorsun o zaman
Canfeb .!.: Yağsız salata Genişletmek için tıkla... Kendi yemediğin tatsız tuzsuz şeyi miniğe neden yediriyorsun o zaman
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.867 607.444 1.098 43 Malatya 2 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.088 deynepnaz .!.: Kolay olur mu hiç ,o kıvamı tutturmayı herkes beceremiyor Kapamadım değil kapmadım tarif,rezerve edince stres yapıyorum Kızları da çifter çifter doğurdun ya Nevoş Bir daha hamile kalsan belki yine çifter doğurursun Genişletmek için tıkla... Allah korusun
deynepnaz .!.: Kolay olur mu hiç ,o kıvamı tutturmayı herkes beceremiyor Kapamadım değil kapmadım tarif,rezerve edince stres yapıyorum Kızları da çifter çifter doğurdun ya Nevoş Bir daha hamile kalsan belki yine çifter doğurursun Genişletmek için tıkla... Allah korusun
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Yöresel Yemekler 2 Aralık 2015 31.710 105.696 598 2 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.089 Nevreste .!.: Allah korusun Genişletmek için tıkla... Düşüncesi hoşuna gitti değil mi?Yerinde duramıyorsun sevinçten
Nevreste .!.: Allah korusun Genişletmek için tıkla... Düşüncesi hoşuna gitti değil mi?Yerinde duramıyorsun sevinçten
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Et Yemekleri 8 Nisan 2017 56.966 299.933 698 2 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.090 Canfeb .!.: Az ye bari Genişletmek için tıkla... yedim gitti deynepnaz .!.: Hay senin mor tipsiz ,boynuzlu şeyine Ne yemezsin salata mı yağsız salata mı? Genişletmek için tıkla... Ya deynep okuyunca WC de kahkaha attım komşular da diyecek teeee Allah'ım ya
Canfeb .!.: Az ye bari Genişletmek için tıkla... yedim gitti deynepnaz .!.: Hay senin mor tipsiz ,boynuzlu şeyine Ne yemezsin salata mı yağsız salata mı? Genişletmek için tıkla... Ya deynep okuyunca WC de kahkaha attım komşular da diyecek teeee Allah'ım ya
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.867 607.444 1.098 43 Malatya 2 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.091 deynepnaz .!.: Düşüncesi hoşuna gitti değil mi?Yerinde duramıyorsun sevinçten Genişletmek için tıkla... Hiç ama hiç hoşuma gitmedi
deynepnaz .!.: Düşüncesi hoşuna gitti değil mi?Yerinde duramıyorsun sevinçten Genişletmek için tıkla... Hiç ama hiç hoşuma gitmedi
C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Et Yemekleri 8 Haziran 2013 57.033 151.481 898 2 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.092 Nevreste .!.: Hiç ama hiç hoşuma gitmedi Genişletmek için tıkla... Dün akşam benim de içimden bu geçti. Herşeyi çifter çifter
Nevreste .!.: Hiç ama hiç hoşuma gitmedi Genişletmek için tıkla... Dün akşam benim de içimden bu geçti. Herşeyi çifter çifter
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.867 607.444 1.098 43 Malatya 2 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.093 -cantanem- .!.: Dün akşam benim de içimden bu geçti. Herşeyi çifter çifter Genişletmek için tıkla... Ne bereketli kadınımKocam kıymet bilmiyor
-cantanem- .!.: Dün akşam benim de içimden bu geçti. Herşeyi çifter çifter Genişletmek için tıkla... Ne bereketli kadınımKocam kıymet bilmiyor
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Yöresel Yemekler 2 Aralık 2015 31.710 105.696 598 2 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.094 Nevreste .!.: Hiç ama hiç hoşuma gitmedi Genişletmek için tıkla... Bu seferde ikiz oğlun mu olacak?Hamile miydin?Neden gizledin bizden?Yavaş yavaş alıştıra alıştıra mı söyleyecektin bize?
Nevreste .!.: Hiç ama hiç hoşuma gitmedi Genişletmek için tıkla... Bu seferde ikiz oğlun mu olacak?Hamile miydin?Neden gizledin bizden?Yavaş yavaş alıştıra alıştıra mı söyleyecektin bize?
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Et Yemekleri 8 Nisan 2017 56.966 299.933 698 2 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.095 Nevreste .!.: Ne bereketli kadınımKocam kıymet bilmiyor Genişletmek için tıkla... Bilir bilir el üstünde tutar hep inşallah
Nevreste .!.: Ne bereketli kadınımKocam kıymet bilmiyor Genişletmek için tıkla... Bilir bilir el üstünde tutar hep inşallah
Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 2 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.096 deynepnaz .!.: Kendi yemediğin tatsız tuzsuz şeyi miniğe neden yediriyorsun o zaman Genişletmek için tıkla... O Zayıflamak istiyo spor yapıyo
deynepnaz .!.: Kendi yemediğin tatsız tuzsuz şeyi miniğe neden yediriyorsun o zaman Genişletmek için tıkla... O Zayıflamak istiyo spor yapıyo
C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Et Yemekleri 8 Haziran 2013 57.033 151.481 898 2 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.097 Nevreste .!.: Ne bereketli kadınımKocam kıymet bilmiyor Genişletmek için tıkla... Hangi koca biliyor ki, boşver
Nevreste .!.: Ne bereketli kadınımKocam kıymet bilmiyor Genişletmek için tıkla... Hangi koca biliyor ki, boşver
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.867 607.444 1.098 43 Malatya 2 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.098 deynepnaz .!.: Bu seferde ikiz oğlun mu olacak?Hamile miydin?Neden gizledin bizden?Yavaş yavaş alıştıra alıştıra mı söyleyecektin bize? Genişletmek için tıkla... Benim yerime sen doğur 2 tane ile kalmışsın.Genelde 2. sınıfa çocuğu geçen anneler yapıyor:)Bizim sınıfın yarısı doğurdu
deynepnaz .!.: Bu seferde ikiz oğlun mu olacak?Hamile miydin?Neden gizledin bizden?Yavaş yavaş alıştıra alıştıra mı söyleyecektin bize? Genişletmek için tıkla... Benim yerime sen doğur 2 tane ile kalmışsın.Genelde 2. sınıfa çocuğu geçen anneler yapıyor:)Bizim sınıfın yarısı doğurdu
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.867 607.444 1.098 43 Malatya 2 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.099 -cantanem- .!.: Hangi koca biliyor ki, boşver Genişletmek için tıkla... Aynen ya:)
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.867 607.444 1.098 43 Malatya 2 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.100 Minik meleklerim .!.: Bilir bilir el üstünde tutar hep inşallah Genişletmek için tıkla... Amin inşaallah:)
Minik meleklerim .!.: Bilir bilir el üstünde tutar hep inşallah Genişletmek için tıkla... Amin inşaallah:)