• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Sütlü Tatlı " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    708
  • Anket Kapalı .
Ne taytı giyiyorsun rahat rahat paçalı,lastikli tıman giyeydin? :KK53:
Bu standart aşağı doğru çizgili pantolon tarzı bişey var ya ondan giydim gittim hocanın karşına geçtim hocam ben böyle yapacağım dedim sıkıntı yok dedi kadın ne desin :olamaz: sadece ayakkabılar temiz olacak dedi tama hocam temiz dedim :D ..ama bende tayt alcam kocama söyledim erkek sinek bilem girmiyor :dondurma:

Bu standart aşağı doğru çizgili pantolon tarzı bişey var ya ondan giydim gittim hocanın karşına geçtim hocam ben böyle yapacağım dedim sıkıntı yok dedi kadın ne desin :olamaz: sadece ayakkabılar temiz olacak dedi tama hocam temiz dedim :KK70: ..ama bende tayt alcam kocama söyledim erkek sinek bilem girmiyor :dondurma:
Beklediğim bir şey var o belli olsun 1-2 haftaya bende başlayacağım ama sabahları gideceğim:)

Beklediğim bir şey var o belli olsun 1-2 haftaya bende başlayacağım ama sabahları gideceğim:)
Ahhh ahhh bir zamanlar leslie yapıyorduk,yürüyüşe gidiyorduk diyet topiğindeyken o günler geldi aklıma :KK45:

Ahhh ahhh bir zamanlar leslie yapıyorduk,yürüyüşe gidiyorduk diyet topiğindeyken o günler geldi aklıma :KK45:
Ay güzel günlerdi be deynom her sabah aç karnına koşu bandı diyet,akşamları kan ter içinde Leslie özledim valla tek derdim kiloydu :KK51:

Back