- 8 Nisan 2017
- 56.966
- 299.933
- 698
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bilmiyor keratalarHangi koca biliyor ki, boşver
Ne taytı giyiyorsun rahat rahat paçalı,lastikli tıman giyeydin?Tam dedigim gibi oldu mismo herkes çekmiş spor taytlarini uarim atletlerini ben köyden indim şehire gibi oldum içlerinde
Bu standart aşağı doğru çizgili pantolon tarzı bişey var ya ondan giydim gittim hocanın karşına geçtim hocam ben böyle yapacağım dedim sıkıntı yok dedi kadın ne desin sadece ayakkabılar temiz olacak dedi tama hocam temiz dedim ..ama bende tayt alcam kocama söyledim erkek sinek bilem girmiyorNe taytı giyiyorsun rahat rahat paçalı,lastikli tıman giyeydin?
Hamburger yaparlarken izledim sadece felakettiMasterchef de pasta yapıyorlar
Aynen harikaydıHamburger yaparlarken izledim sadece felaketti
Beklediğim bir şey var o belli olsun 1-2 haftaya bende başlayacağım ama sabahları gideceğim:)Bu standart aşağı doğru çizgili pantolon tarzı bişey var ya ondan giydim gittim hocanın karşına geçtim hocam ben böyle yapacağım dedim sıkıntı yok dedi kadın ne desin sadece ayakkabılar temiz olacak dedi tama hocam temiz dedim ..ama bende tayt alcam kocama söyledim erkek sinek bilem girmiyor
Ahhh ahhh bir zamanlar leslie yapıyorduk,yürüyüşe gidiyorduk diyet topiğindeyken o günler geldi aklımaBeklediğim bir şey var o belli olsun 1-2 haftaya bende başlayacağım ama sabahları gideceğim:)
Ben yine başlayacağım:)Ahhh ahhh bir zamanlar leslie yapıyorduk,yürüyüşe gidiyorduk diyet topiğindeyken o günler geldi aklıma
Şu an düşüncesi ble yorulmama,kalori harcamama yeterli oluyorBen yine başlayacağım:)
Kilondan memnunsan sıkıntı yok:)Şu an düşüncesi ble yorulmama,kalori harcamama yeterli oluyor
DegilimKilondan memnunsan sıkıntı yok:)
Bende o civarım ve hiç memnun değilim:)Degilim
68 küsür olmuşum
Spor çok iyi oluyor.3 sene önce bir ara gittim çok faydasını gördüm:)Siz zayıf siniz yia benim kadar siskosu yok topikte
Sen 60 görünümlü 68 sin amaBende o civarım ve hiç memnun değilim:)
Bana öyle gelmiyor kıyafetlerim daraldı:)Ben bol seviyorum üzerime oturması sinir ediyor:)Sen 60 görünümlü 68 sin ama
Benim yüz hatları da tombul
Ay güzel günlerdi be deynom her sabah aç karnına koşu bandı diyet,akşamları kan ter içinde Leslie özledim valla tek derdim kiloyduAhhh ahhh bir zamanlar leslie yapıyorduk,yürüyüşe gidiyorduk diyet topiğindeyken o günler geldi aklıma
Ay güzel günlerdi be deynom her sabah aç karnına koşu bandı diyet,akşamları kan ter içinde Leslie özledim valla tek derdim kiloydu