Rabbim başka dert vermesin:)Ay güzel günlerdi be deynom her sabah aç karnına koşu bandı diyet,akşamları kan ter içinde Leslie özledim valla tek derdim kiloydu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim başka dert vermesin:)Ay güzel günlerdi be deynom her sabah aç karnına koşu bandı diyet,akşamları kan ter içinde Leslie özledim valla tek derdim kiloydu
Evet özellikle Perşembe akşamları çiğköfte dürüm götürüyordum şeytan dürtüyordu Ama hep bem yerdim azarı sen yemezdinBiz yaramazlık yapıyorduk değil mi ,uymuyorduk diyete
Amiiinnn inşallah sağol nevoşum hiçbirimize vermesin rabbimRabbim başka dert vermesin:)
Çünkü o listede değildi:)Evet özellikle Perşembe akşamları çiğköfte dürüm götürüyordum şeytan dürtüyordu Ama hep bem yerdim azarı sen yemezdin
Aaaa evet listeden bağımsızdı şimdi sen diyince hatırladım,keşke bende bağımsız olaydım feci şekilde psikolojik baskı oluşmuştu üstümdeÇünkü o listede değildi:)
Ben mi yemezdimEvet özellikle Perşembe akşamları çiğköfte dürüm götürüyordum şeytan dürtüyordu Ama hep bem yerdim azarı sen yemezdin
Ama öyle kilo vermiştikAaaa evet listeden bağımsızdı şimdi sen diyince hatırladım,keşke bende bağımsız olaydım feci şekilde psikolojik baskı oluşmuştu üstümde
Ooo kurtlu çorbaları unuttunBen mi yemezdim
Azar yerdim de listede olmadığımdan sizin kadar baskı olmuyordu
Az mı sopalar eskittiler üstümde,çivili sandalyeye oturttular
Akıllı karıyım vesselamÇünkü o listede değildi:)
YApamiyorlar sankiMasterchef de pasta yapıyorlar
Yine yapsak iyi olacak:)Akıllı karıyım vesselam
Geyik yaparak 6 kilo verdiydim,körle yatan şaşı kalkar hesabı,arada az yiyordum ,spor yapıyordum
Aynen ya çok baskı vardı onun korkusuyla kilo vermiştik,Allah razı olsun ama haklarını ödeyemem o kiloları verdikten sonra hamile kalabildim.o korku olmasa löp löp götürürdüm ben yine.7.takıma beni koyanda sendin,elini attığın her iş mi güzel olur yaaAma öyle kilo vermiştik
Canımsın ben vesileydim sen başardınAynen ya çok baskı vardı onun korkusuyla kilo vermiştik,Allah razı olsun ama haklarını ödeyemem o kiloları verdikten sonra hamile kalabildim.o korku olmasa löp löp götürürdüm ben yine.7.takıma beni koyanda sendin,elini attığın her iş mi güzel olur yaa
Senin gibi vesileye can kurbannnCanımsın ben vesileydim sen başardın
Senin gibi vesileye can kurbannn
Bihtere selam olsun
Gözümün önünde oynaşıyorlar,ölüyorum anlasana
Bihtere selam olsun
Gözümün önünde oynaşıyorlar,ölüyorum anlasana
20 den fazla olabilir:)Saymadım:)Nevreste bu sefer kaç kişi rezerve yaptı?