• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Sütlü Tatlı " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    708
  • Anket Kapalı .
Biz yaramazlık yapıyorduk değil mi ,uymuyorduk diyete :KK53:
Evet özellikle Perşembe akşamları çiğköfte dürüm götürüyordum şeytan dürtüyordu 🤣 Ama hep bem yerdim azarı sen yemezdin :KK45:

Çünkü o listede değildi:)
Aaaa evet listeden bağımsızdı şimdi sen diyince hatırladım,keşke bende bağımsız olaydım feci şekilde psikolojik baskı oluşmuştu üstümde :D

Evet özellikle Perşembe akşamları çiğköfte dürüm götürüyordum şeytan dürtüyordu 🤣 Ama hep bem yerdim azarı sen yemezdin :KK45:
Ben mi yemezdim :confused:
Azar yerdim de listede olmadığımdan sizin kadar baskı olmuyordu:KK45:
Az mı sopalar eskittiler üstümde,çivili sandalyeye oturttular:skandal:

Ben mi yemezdim :confused:
Azar yerdim de listede olmadığımdan sizin kadar baskı olmuyordu:KK45:
Az mı sopalar eskittiler üstümde,çivili sandalyeye oturttular:skandal:
Ooo kurtlu çorbaları unuttun 🤣🤣

Ama öyle kilo vermiştik:KK70:
Aynen ya çok baskı vardı onun korkusuyla kilo vermiştik,Allah razı olsun ama haklarını ödeyemem o kiloları verdikten sonra hamile kalabildim.o korku olmasa löp löp götürürdüm ben yine.7.takıma beni koyanda sendin,elini attığın her iş mi güzel olur yaa :KK36:

Aynen ya çok baskı vardı onun korkusuyla kilo vermiştik,Allah razı olsun ama haklarını ödeyemem o kiloları verdikten sonra hamile kalabildim.o korku olmasa löp löp götürürdüm ben yine.7.takıma beni koyanda sendin,elini attığın her iş mi güzel olur yaa :KK36:
Canımsın ben vesileydim sen başardın:60:

Back