En başarılı bulduğunuz "Sütlü Tatlı " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    708
  • Anket Kapalı .
Şöle bi bakar mısın son 3 yılın yöresel yemeklerine.. iki tanesi bile aynı değil.. yöresel çok şaşırtmalı..

Bombalar duruyordu.Ve 3-4 kişi yazmıştı.
Neyse emeğimi boş olduğunu öğrenmiş oldum.Bundan sonra dikkat ederim.

Sende dur bismillah dün bir bugün 2 daha kimseyi tanimiyorsun bile simdi ortalik durulmusken daha fazla alevlendirme istersen.

Şöle bi bakar mısın son 3 yılın yöresel yemeklerine.. iki tanesi bile aynı değil.. yöresel çok şaşırtmalı..
Tamam ben okadar hakim degilim ama yoreselde bu boyle tamam kazanmak icin demeyelim belli bilinen sevilen tarifler gitti zaten mesela belki benim hic yapabilecegim bisey kalmadi atiyorum. Burayi takip etmek hosuma gidiyor ama katilmadiktan sonra ne anlami var takp etmenin

Aynen öyle ve en bombalar duruyor.Hele ilk yazmana rağmen ne istediğini duysalar şok olurlardı.

Uzatmak istemiyorum.. ama daha öncesinde tarifler bikaç gün öncesinden açıklanıyordu ve seçmek yoktu isteyen istediğini yapıyordu.. nevreste istese tarif vermek için uğraşmazdı herkes pişti olurdu.. ama bunda bile sorun çıktı..

Aynen öyle ve en bombalar duruyor.Hele ilk yazmana rağmen ne istediğini duysalar şok olurlardı.
Ya aynen maksat katılmak..ilk yazdım.. içli köfte de yapabilirdim yada sarma, dolma.. ama ben yapmayı uzun zmndır istediğim bir tarifi yazdım bahane ile yaparım diye

Diyorumya neyin ne oldugunu bilmeden konusuyorsunuz. Tarif kalmadimi size?
Bakin siz beni anlamadiniz ne demek dun bir bugun iki burda yeni olanlarin dusuncesini belli etmeye hakki yokmu hayir ben hicbisey yazmadim konu acildiginda yazarim alinmayan bir sey varsa alirim mevzu tarif kalip kalmamasi degil ama siz anlamak istemiyosunuz ne desem bos

Canım benim isterse 100 bin tane olsun ne farkeder ki bu olay başlı başına yanlış zaten ben son ikidir tarifimi yapamıyorum bile konu o değil ki bu sefer böyle olması sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…