- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
İptal oldu hepsi..Biz katagoriyi bile bilmiyoruz herkes tarif mi almış![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İptal oldu hepsi..Biz katagoriyi bile bilmiyoruz herkes tarif mi almış![]()
Doğrusu olmuşİptal oldu hepsi..
Kimse almadı bekliyoruz.Biz katagoriyi bile bilmiyoruz herkes tarif mi almış![]()
Ne zaman söylemedi yarım saat önce yazdım önce bilen yoktu.Eğer yöresel denilen katagori olursa yine haksızlık demek o yüzden kutsal zebra bana ısrarla söylemedi tahmini
Herkes eşit şuan ben haksızlık nerede anlamadım.Eğer yöresel denilen katagori olursa yine haksızlık demek o yüzden kutsal zebra bana ısrarla söylemedi tahmini
Bu msjdan bişi anlamadım.. ısrarla söylemedi derken senden öne mi çıkmak istedi?Eğer yöresel denilen katagori olursa yine haksızlık demek o yüzden kutsal zebra bana ısrarla söylemedi tahmini
Görmedik abla ben görmedim herkes de görmeyebilir gören 3-5 kişi sadeceNe zaman söylemedi yarım saat önce yazdım önce bilen yoktu.
Şu an eşit ablacım demin ki mevzu olsaydı hiç hoş olmazdı ve haksızlık olurdu sen tarif alın dedin ben şaka yaptığını düşündüm katagori de görmedim ne oluyor dedim kimse de cevap yazmadı bir rakibi eledilerHerkes eşit şuan ben haksızlık nerede anlamadım.
Tamam şimdi gördünüz bekleyin.Görmedik abla ben görmedim herkes de görmeyebilir gören 3-5 kişi sadece
Emeğin ne olduğunu öğrendim hepiniz sağolun.Şu an eşit ablacım demin ki mevzu olsaydı hiç hoş olmazdı ve haksızlık olurdu sen tarif alın dedin ben şaka yaptığını düşündüm katagori de görmedim ne oluyor dedim kimse de cevap yazmadı bir rakibi elediler![]()
Demek ki bir kişi eksik olsun diye düşündü ki ben şaka yapıyordum küstüm filan diye çok safmışımBu msjdan bişi anlamadım.. ısrarla söylemedi derken senden öne mi çıkmak istedi?
Demek ki bir kişi eksik olsun diye düşündü ki ben şaka yaBu msjdan bişi anlamadım.. ısrarla söylemedi derken senden öne mi çıkmak istedi?
abla duygusal düşünmezsen haklı olduğumuzu görürsün imtiyaz isteyen ben değilimEmeğin ne olduğunu öğrendim hepiniz sağolun.
Ben daha bir şey demiyorum hepsinin bomba olduğu şu kategoride.Demek ki bir kişi eksik olsun diye düşündü ki ben şaka ya
abla duygusal düşünmezsen haklı olduğumuzu görürsün imtiyaz isteyen ben değilim
Bu süreç içinde söylemedi mi? Anladım şaşırdım.. bak canım birden olayın coşkusuyla tarif seçtik.. haksızlık olduğu düşünüldü ki inan hiç kimsede art niyet olduğunu düşünmüyorum.. ama Üslup burda çok kırıcıydı.. bide bi rakip elediniz falan.. türkiye 81 ile en az 81 çeşit tarif var.. 3-5 kişi ilk seçti diye tarif bitmezDemek ki bir kişi eksik olsun diye düşündü ki ben şaka yapıyordum küstüm filan diye çok safmışım
Zibilyon çeşit yemek var bu kategoride ben burda olduğum halde yazmadım bir tane bulur illaki yazarım sonra diye.Bu süreç içinde söylemedi mi? Anladım şaşırdım.. bak canım birden olayın coşkusuyla tarif seçtik.. haksızlık olduğu düşünüldü ki inan hiç kimsede art niyet olduğunu düşünmüyorum.. ama Üslup burda çok kırıcıydı.. bide bi rakip elediniz falan.. türkiye 81 ile en az 81 çeşit tarif var.. 3-5 kişi ilk seçti diye tarif bitmez![]()
Ya ben ne seçeceğimi şaşırdım..Zibilyon çeşit yemek var bu kategoride ben burda olduğum halde yazmadım bir tane bulur illaki yazarım sonra diye.
Uzulmus olabilirsiniz ama arkadas burada hakli ne olursa olsun bukadar insanin oldugu yerde boyle bir durumda sorun cikar. Siz hepsi bomba diyorsunuz ama burdaki bazi arkadaslar neyin kazanacagini cok iyi biliyorlar ve hep soyluyorlar yinede bu sekilde olmasaydi bunlar konusulmazdi sizde boyle sonuclanacagini tahmin etmemissinizdir zaten insallah yazdiklarima sinirlenmezsiniz :)Ben daha bir şey demiyorum hepsinin bomba olduğu şu kategoride.
Valla bende zaten hep ya geç kalıyorum ya en iyi tarifleri alamıyorum ama asla sorun etmedim nevo ne verirse kabulüm genelde.Zibilyon çeşit yemek var bu kategoride ben burda olduğum halde yazmadım bir tane bulur illaki yazarım sonra diye.