• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Sütlü Tatlı " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    708
  • Anket Kapalı .
Bu süreç içinde söylemedi mi? Anladım şaşırdım.. bak canım birden olayın coşkusuyla tarif seçtik.. haksızlık olduğu düşünüldü ki inan hiç kimsede art niyet olduğunu düşünmüyorum.. ama Üslup burda çok kırıcıydı.. bide bi rakip elediniz falan.. türkiye 81 ile en az 81 çeşit tarif var.. 3-5 kişi ilk seçti diye tarif bitmez 😊
Sizin yaptığınız kırıcı değil benim doğruyu savunmam mı kırıcı

Canım benim isterse 100 bin tane olsun ne farkeder ki bu olay başlı başına yanlış zaten ben son ikidir tarifimi yapamıyorum bile konu o değil ki bu sefer böyle olması sıkıntı
Ee cnm tarif alıp yapamamakta haksızlık değil mi o zmn? Belki benim yapmayı çok istediğim bir tarifi aldın yapmadın ee bende yapamadım.. diyorum yine konu uslup..

Bakin siz beni anlamadiniz ne demek dun bir bugun iki burda yeni olanlarin dusuncesini belli etmeye hakki yokmu hayir ben hicbisey yazmadim konu acildiginda yazarim alinmayan bir sey varsa alirim mevzu tarif kalip kalmamasi degil ama siz anlamak istemiyosunuz ne desem bos
Onu deme amacimi yanlis yere cekmeyin tabikii herkes burada ayni esitlikte yeni uyelerde. Ben nevresteyi tanimadiginiz icin birde siz ona yüklenmeyin anlaminda dyorum. Zaten kalbi yeterince kirildi birde siz...

Zaten yeniden baslicak hersey sifirdan istediginiz tarifi alirsiniz...

Ee cnm tarif alıp yapamamakta haksızlık değil mi o zmn? Belki benim yapmayı çok istediğim bir tarifi aldın yapmadın ee bende yapamadım.. diyorum yine konu uslup..
Aynen derdim uslüp çok çirkin oldu.Keşke uyusaydım.Ama bu son kimseye tevazu göstermem.10 gün içinde tarifi yapmayanın tarifi başkasına vereyim.Bu en önemli haksızlık.

Hayır değil zamanında usule uygun alınmış tarif alıp yapamamakla ilgili bir kural da yok üstelik
Bence haksızlık.. aldıysan yapıcam demek.. belki sen en iddialı tarifi aldın.. sen yapmayınca kimse alamıcal ve yapamıcak.. ben sordum o tarif alındı dendi.. ee hani yapılmadı.. o zmn bana haksızlık değil mi?

Onu deme amacimi yanlis yere cekmeyin tabikii herkes burada ayni esitlikte yeni uyelerde. Ben nevresteyi tanimadiginiz icin birde siz ona yüklenmeyin anlaminda dyorum. Zaten kalbi yeterince kirildi birde siz...

Zaten yeniden baslicak hersey sifirdan istediginiz tarifi alirsiniz...

ben burda kimseye yuklenmedim ortaya yazdim kimseyi ithamda etmiyorum genel olarak bu tarz topluluk olaylarinda boyle bir sey zaten sorun olur dedim
neyse daha fazla bir sey yazmiycam konu uzamasin diye herkes birbirini anlamistir diye düşünüyorum

Bence haksızlık.. aldıysan yapıcam demek.. belki sen en iddialı tarifi aldın.. sen yapmayınca kimse alamıcal ve yapamıcak.. ben sordum o tarif alındı dendi.. ee hani yapılmadı.. o zmn bana haksızlık değil mi?
Zaten yapılmak için alınıyor insan hali yapılamayabiliyor eğer bununla ilgili bir kural varsa bilmek isterim

Bakın siz haklı olabilirsiniz ama üslup bu mu olmalı ya her derdinize koşan her yazdığınıza cevap veren yıllardır size emek etmiş bi insana direk bu şekilde yazmak hak mı peki... kul hakkıysa bunun cennette yeri yoksa kalp kırmakta Kabe’yi 30 kere yıkmak gibidir. Düzgün bi üslupla yazılamaz mıydı.. cok üzüldüm ben yarışmaya katılmıyorum. Önceden yazıpta tarif ayırttıgım da yok. Ne zaman söylendiyse o zaman yazıp tarif aldım. Cok büyük ayıp ettiniz.

Bakın siz haklı olabilirsiniz ama üslup bu mu olmalı ya her derdinize koşan her yazdığınıza cevap veren yıllardır size emek etmiş bi insana direk bu şekilde yazmak hak mı peki... kul hakkıysa bunun cennette yeri yoksa kalp kırmakta Kabe’yi 30 kere yıkmak gibidir. Düzgün bi üslupla yazılamaz mıydı.. cok üzüldüm ben yarışmaya katılmıyorum. Önceden yazıpta tarif ayırttıgım da yok. Ne zaman söylendiyse o zaman yazıp tarif aldım. Cok büyük ayıp ettiniz.
Öğretmenim sen dersine bak.

Canım ben sana sormadım mı sen de söylemedin hatta bundan bahsediyorum
Söylemedim ama ben tarif ayırtmadım sen bunu kastedip bide ne kadar safmışım yazmıssın ne zaöan nevreste yazdı bende tarif yazdım hazırlamıştım zaten de..

Back