En başarılı bulduğunuz "Sütlü Tatlı " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    708
  • Anket Kapalı .
Eğer yöresel denilen katagori olursa yine haksızlık demek o yüzden kutsal zebra bana ısrarla söylemedi tahmini
Ne zaman söylemedi yarım saat önce yazdım önce bilen yoktu.

İyilikten maraz dogdu resmen. Kadın yok yere yanlış duruma sokuldu.
Arkadaşlar hepinize eşit derecede hayrı dokunuyor kadının yani bazı şeyleri konuşurken yazarken suraya dikkatli olmak gerek yok yere şu düştügü duruma yazık.
Ben tanıdığımdan beri haksız ve yanlış bir işini görmedim kim istesede yapmaz zaten.

Eğer yöresel denilen katagori olursa yine haksızlık demek o yüzden kutsal zebra bana ısrarla söylemedi tahmini
Bu msjdan bişi anlamadım.. ısrarla söylemedi derken senden öne mi çıkmak istedi?

Herkes eşit şuan ben haksızlık nerede anlamadım.
Şu an eşit ablacım demin ki mevzu olsaydı hiç hoş olmazdı ve haksızlık olurdu sen tarif alın dedin ben şaka yaptığını düşündüm katagori de görmedim ne oluyor dedim kimse de cevap yazmadı bir rakibi elediler

Emeğin ne olduğunu öğrendim hepiniz sağolun.

Demek ki bir kişi eksik olsun diye düşündü ki ben şaka ya

abla duygusal düşünmezsen haklı olduğumuzu görürsün imtiyaz isteyen ben değilim
Ben daha bir şey demiyorum hepsinin bomba olduğu şu kategoride.

Demek ki bir kişi eksik olsun diye düşündü ki ben şaka yapıyordum küstüm filan diye çok safmışım
Bu süreç içinde söylemedi mi? Anladım şaşırdım.. bak canım birden olayın coşkusuyla tarif seçtik.. haksızlık olduğu düşünüldü ki inan hiç kimsede art niyet olduğunu düşünmüyorum.. ama Üslup burda çok kırıcıydı.. bide bi rakip elediniz falan.. türkiye 81 ile en az 81 çeşit tarif var.. 3-5 kişi ilk seçti diye tarif bitmez

Zibilyon çeşit yemek var bu kategoride ben burda olduğum halde yazmadım bir tane bulur illaki yazarım sonra diye.

Ben daha bir şey demiyorum hepsinin bomba olduğu şu kategoride.
Uzulmus olabilirsiniz ama arkadas burada hakli ne olursa olsun bukadar insanin oldugu yerde boyle bir durumda sorun cikar. Siz hepsi bomba diyorsunuz ama burdaki bazi arkadaslar neyin kazanacagini cok iyi biliyorlar ve hep soyluyorlar yinede bu sekilde olmasaydi bunlar konusulmazdi sizde boyle sonuclanacagini tahmin etmemissinizdir zaten insallah yazdiklarima sinirlenmezsiniz :)

Zibilyon çeşit yemek var bu kategoride ben burda olduğum halde yazmadım bir tane bulur illaki yazarım sonra diye.
Valla bende zaten hep ya geç kalıyorum ya en iyi tarifleri alamıyorum ama asla sorun etmedim nevo ne verirse kabulüm genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…