• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Sütlü Tatlı " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    708
  • Anket Kapalı .
Aynen derdim uslüp çok çirkin oldu.Keşke uyusaydım.Ama bu son kimseye tevazu göstermem.10 gün içinde tarifi yapmayanın tarifi başkasına vereyim.Bu en önemli haksızlık.
Abla seni severim ama yapılan olay çirkin değil mi sence sonradan gördüm zaten baktım minik savunuyor bir tek sessiz kalamadım kusura bakma doğruyu söyledik hata yapmışız

Zaten yapılmak için alınıyor insan hali yapılamayabiliyor eğer bununla ilgili bir kural varsa bilmek isterim
İyi tamam alındı.. @nevreste defalarca etiketliyor tarifinizi yapıcak mısınız diye.. yapamıcaksanız zaten 20 gün var.. ilk 10 günde karar verir ikinci 10 gün isteyen başkasına verilir..

Söylemedim ama ben tarif ayırtmadım sen bunu kastedip bide ne kadar safmışım yazmıssın ne zaöan nevreste yazdı bende tarif yazdım hazırlamıştım zaten de..
İşte hazırlamak ne demek demek ki belliymiş ben hep sana şakadan yazıyordum hiç böyle birşey aklıma bile gelmemişti

Bakın siz haklı olabilirsiniz ama üslup bu mu olmalı ya her derdinize koşan her yazdığınıza cevap veren yıllardır size emek etmiş bi insana direk bu şekilde yazmak hak mı peki... kul hakkıysa bunun cennette yeri yoksa kalp kırmakta Kabe’yi 30 kere yıkmak gibidir. Düzgün bi üslupla yazılamaz mıydı.. cok üzüldüm ben yarışmaya katılmıyorum. Önceden yazıpta tarif ayırttıgım da yok. Ne zaman söylendiyse o zaman yazıp tarif aldım. Cok büyük ayıp ettiniz.
Bunları bana mı yazdın bilmiyorum da ben nevo Yı hedef almadım genel olarak yazdım hatta ona yönelik hiç birşey yazmadım

İşte hazırlamak ne demek demek ki belliymiş ben hep sana şakadan yazıyordum hiç böyle birşey aklıma bile gelmemişti
Hazırdı derken bu şekil hazır değildi ya belirdiğim kategorileri ek sayfa açarak yazmıştım hepsini mj olarak nevreste konuyu yazınca bende mj attım. Neyse ispatlamak zorunda değilim haksa eger diğer tarafta helalleşiriz. Ben haksızlık yapacak son insan bile değilim.

Belirttim zaten ilkinde son ana kadar malzeme aradım bulamadım yine de yarışma bitmeden söyledim ikinci de tarifi yaptım güzel olmadı hemen yazdım başkasına ver diye
Belirttiysen bilemiyorum ben genel olarak yazdım..

Hazırdı derken bu şekil hazır değildi ya belirdiğim kategorileri ek sayfa açarak yazmıştım hepsini mj olarak nevreste konuyu yazınca bende mj attım. Neyse ispatlamak zorunda değilim haksa eger diğer tarafta helalleşiriz. Ben haksızlık yapacak son insan bile değilim.
Hazırdı deyince yanlış anladım.diğer tarafa kadar büyütmeye gerek yok helallik filan da gereksiz çok başka şekilde anladın beni

Back