- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
Ben herzaman ogleden soraya kaliyordum nolucak yani cokta onemli birsey degilki daha 5 dk oldu zaten herkedin aklinda 1 tarif oldugu icin hemen alindi.Yok canım almıyorum ya siz kendi kendinize alın tarifleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben herzaman ogleden soraya kaliyordum nolucak yani cokta onemli birsey degilki daha 5 dk oldu zaten herkedin aklinda 1 tarif oldugu icin hemen alindi.Yok canım almıyorum ya siz kendi kendinize alın tarifleri
Gerçekten aynı şey olduğunu mu düşünüyorsun.. Nevreste konuyu açtım kazeni bekliyorum dedi.. bizde sıkıştırdık kadını... ağzından laf aldık.. çok abarttın ve üzdün bu kdr insanı.. hepimiz sevinçle aldık bilmemne diye gülüyorduk.. bu kdr önemli değil burası..Tamam amaç eglenmekse önümüzdeki beş kategoriyi tarif edip şimdiden yazayım su tarifi aldım diye özelden nevo ya bugün den ayirtayim olur mu o zaman haksızlık olmayacak sa şimdiden rezerve edeyim ne farkı var
Gerçekten aynı şey olduğunu mu düşünüyorsun.. Nevreste konuyu açtım kazeni bekliyorum dedi.. bizde sıkıştırdık kadını... ağzından laf aldık.. çok abarttın ve üzdün bu kdr insanı.. hepimiz sevinçle aldık bilmemne diye gülüyorduk.. bu kdr önemli değil burası..
İptal dedim uzatmasan.Yöresel dediğiniz zaman acaba ne alsam diye düşünmedim bile yöresel demeden herkes aldım demeye basladi
Ben oylama da öne gectigim kişi mi söylüyor bunu eğleniyoruz falan
Şaka gibi ya
alsında Minik Duduklu Tencere haklı.Canım bu kdr abartıcak ne var anlamadım.. eğleniyoruz şurda... amaç eğlenmek zaten.. yani çoğu zaman sona kalıyoruz kalanı yapıyoruz. Olayı büyütüp Nevreste yi kırmaya gerek yoktu..
Ben nevreste den başka kimsenin kalbini kirdigimi düşünmüyorum sıkıştırma saydiniz mademGerçekten aynı şey olduğunu mu düşünüyorsun.. Nevreste konuyu açtım kazeni bekliyorum dedi.. bizde sıkıştırdık kadını... ağzından laf aldık.. çok abarttın ve üzdün bu kdr insanı.. hepimiz sevinçle aldık bilmemne diye gülüyorduk.. bu kdr önemli değil burası..
O zaman beni Alintilayip yazmasınlar abla söyler misin şimdi gördüm bu yazımıİptal dedim uzatmasan.
İptal dedim.alsında Minik Duduklu Tencere haklı.
neden? çünkü ben yeni konuyu bildirimden öğrenip tarif seçiyordum ama bu şekilde ara sayfalarda kaynamış sizler tarifleri almışsınız belki benim aklımdaki alınmadı bilemem ama benim gibi yeni konuyla tarif alanlar için haksızlık oluyor.
Olması gereken de
Benimde hiç düşüncemde yöresel yoktu. Mezeler olur diyordum büyük ihtimal. Çogumuz şimdi karar verdik. Genelde de böyle olmuyor mu?Yöresel dediğiniz zaman acaba ne alsam diye düşünmedim bile yöresel demeden herkes aldım demeye basladi
Şaka gibi ya
Yaa aynı şey mi? İnanamıyorum sana ya.. üzüldüm evet o zmn.. o zmn tarifimi yapmışım 3 hafta birinci girmişim son anda kaybetmişim.. tabiki üzülürüm.. ki yinede senin için sevindim tebrik ettim.. seni çok farklı tanımışım.. yani kaç zaman önceki mevzuyu ilk fırsatta öne getirme.. yazık oldu..Yöresel dediğiniz zaman acaba ne alsam diye düşünmedim bile yöresel demeden herkes aldım demeye basladi
Şaka gibi ya
Aaa ne yapıyoruz daha yeni uyandım etiketi gördüm Tesekkur ederimZipzip- kaptanım koş tarifler kapış kapış
İptal dedimBunu bende kabul etmiyorum konu acilmadan herkesin tarif almasini bu haksizliktir abartmayin diyenler siz abartmis olmuyomusunuz agzindan laf aldik tarifi oyle aldik seklinde cok sacma bildirim gelmeden biz nerden bilelim konu acikdimi acilmadimi ? Butun sayfalari herkes okumak zorunda degilki Minik Duduklu Tencere e katiliyorum ustune bosuna gitmeyin hakli çünkü
Kategori açılmasını bekliyoruz..Aaa ne yapıyoruz daha yeni uyandım etiketi gördüm Tesekkur ederim
Simdi okudum canımKategori açılmasını bekliyoruz..