• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Sütlü Tatlı " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    708
  • Anket Kapalı .
Tamam amaç eglenmekse önümüzdeki beş kategoriyi tarif edip şimdiden yazayım su tarifi aldım diye özelden nevo ya bugün den ayirtayim olur mu o zaman haksızlık olmayacak sa şimdiden rezerve edeyim ne farkı var
Gerçekten aynı şey olduğunu mu düşünüyorsun.. Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. konuyu açtım kazeni bekliyorum dedi.. bizde sıkıştırdık kadını... ağzından laf aldık.. çok abarttın ve üzdün bu kdr insanı.. hepimiz sevinçle aldık bilmemne diye gülüyorduk.. bu kdr önemli değil burası..

Yöresel dediğiniz zaman acaba ne alsam diye düşünmedim bile yöresel demeden herkes aldım demeye basladi

Ben oylama da öne gectigim kişi mi söylüyor bunu eğleniyoruz falan

Şaka gibi ya

Yöresel dediğiniz zaman acaba ne alsam diye düşünmedim bile yöresel demeden herkes aldım demeye basladi

Şaka gibi ya
İptal dedim uzatmasan.

Canım bu kdr abartıcak ne var anlamadım.. eğleniyoruz şurda... amaç eğlenmek zaten.. yani çoğu zaman sona kalıyoruz kalanı yapıyoruz. Olayı büyütüp Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. yi kırmaya gerek yoktu..
alsında Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. haklı.
neden? çünkü ben yeni konuyu bildirimden öğrenip tarif seçiyordum ama bu şekilde ara sayfalarda kaynamış sizler tarifleri almışsınız belki benim aklımdaki alınmadı bilemem ama benim gibi yeni konuyla tarif alanlar için haksızlık oluyor.

Gerçekten aynı şey olduğunu mu düşünüyorsun.. Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. konuyu açtım kazeni bekliyorum dedi.. bizde sıkıştırdık kadını... ağzından laf aldık.. çok abarttın ve üzdün bu kdr insanı.. hepimiz sevinçle aldık bilmemne diye gülüyorduk.. bu kdr önemli değil burası..
Ben nevreste den başka kimsenin kalbini kirdigimi düşünmüyorum sıkıştırma saydiniz madem

Sende benim kalbimi kırmıştı demek ki insan olmaması gereken şeye kırıla biliyormuş

Şaka gibi ya
Yaa aynı şey mi? İnanamıyorum sana ya.. üzüldüm evet o zmn.. o zmn tarifimi yapmışım 3 hafta birinci girmişim son anda kaybetmişim.. tabiki üzülürüm.. ki yinede senin için sevindim tebrik ettim.. seni çok farklı tanımışım.. yani kaç zaman önceki mevzuyu ilk fırsatta öne getirme.. yazık oldu..

Bunu bende kabul etmiyorum konu acilmadan herkesin tarif almasini bu haksizliktir abartmayin diyenler siz abartmis olmuyomusunuz agzindan laf aldik tarifi oyle aldik seklinde cok sacma bildirim gelmeden biz nerden bilelim konu acikdimi acilmadimi ? Butun sayfalari herkes okumak zorunda degilki Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. e katiliyorum ustune bosuna gitmeyin hakli çünkü

Back