Ben herzaman ogleden soraya kaliyordum nolucak yani cokta onemli birsey degilki daha 5 dk oldu zaten herkedin aklinda 1 tarif oldugu icin hemen alindi.
Tamam amaç eglenmekse önümüzdeki beş kategoriyi tarif edip şimdiden yazayım su tarifi aldım diye özelden nevo ya bugün den ayirtayim olur mu o zaman haksızlık olmayacak sa şimdiden rezerve edeyim ne farkı var
Gerçekten aynı şey olduğunu mu düşünüyorsun.. Nevreste
konuyu açtım kazeni bekliyorum dedi.. bizde sıkıştırdık kadını... ağzından laf aldık.. çok abarttın ve üzdün bu kdr insanı.. hepimiz sevinçle aldık bilmemne diye gülüyorduk.. bu kdr önemli değil burası..
konuyu açtım kazeni bekliyorum dedi.. bizde sıkıştırdık kadını... ağzından laf aldık.. çok abarttın ve üzdün bu kdr insanı.. hepimiz sevinçle aldık bilmemne diye gülüyorduk.. bu kdr önemli değil burası..
Canım bu kdr abartıcak ne var anlamadım.. eğleniyoruz şurda... amaç eğlenmek zaten.. yani çoğu zaman sona kalıyoruz kalanı yapıyoruz. Olayı büyütüp Nevreste
yi kırmaya gerek yoktu..
alsında Minik Duduklu Tencere
haklı.
neden? çünkü ben yeni konuyu bildirimden öğrenip tarif seçiyordum ama bu şekilde ara sayfalarda kaynamış sizler tarifleri almışsınız belki benim aklımdaki alınmadı bilemem ama benim gibi yeni konuyla tarif alanlar için haksızlık oluyor.
alsında Minik Duduklu Tencere
haklı.
neden? çünkü ben yeni konuyu bildirimden öğrenip tarif seçiyordum ama bu şekilde ara sayfalarda kaynamış sizler tarifleri almışsınız belki benim aklımdaki alınmadı bilemem ama benim gibi yeni konuyla tarif alanlar için haksızlık oluyor.
Yaa aynı şey mi? İnanamıyorum sana ya.. üzüldüm evet o zmn.. o zmn tarifimi yapmışım 3 hafta birinci girmişim son anda kaybetmişim.. tabiki üzülürüm.. ki yinede senin için sevindim tebrik ettim.. seni çok farklı tanımışım.. yani kaç zaman önceki mevzuyu ilk fırsatta öne getirme.. yazık oldu..
Bunu bende kabul etmiyorum konu acilmadan herkesin tarif almasini bu haksizliktir abartmayin diyenler siz abartmis olmuyomusunuz agzindan laf aldik tarifi oyle aldik seklinde cok sacma bildirim gelmeden biz nerden bilelim konu acikdimi acilmadimi ? Butun sayfalari herkes okumak zorunda degilki Minik Duduklu Tencere
e katiliyorum ustune bosuna gitmeyin hakli çünkü
Ha 1.tarif almis ha 15.ci lafa gelince herkes burada eglenmek eglenmek diyor ama gorüyoruzki tek hedef 1.olmakmiş bunun icinde kalb kırmak okdar kisinin hevesni kırmak varmıs anladik bunu
Bunu bende kabul etmiyorum konu acilmadan herkesin tarif almasini bu haksizliktir abartmayin diyenler siz abartmis olmuyomusunuz agzindan laf aldik tarifi oyle aldik seklinde cok sacma bildirim gelmeden biz nerden bilelim konu acikdimi acilmadimi ? Butun sayfalari herkes okumak zorunda degilki Minik Duduklu Tencere
e katiliyorum ustune bosuna gitmeyin hakli çünkü