En başarılı bulduğunuz "Sütlü Tatlı " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    708
  • Anket Kapalı .

Ben bu durumu kabul etmiyorum haksızlık bu konu tasinmadi kategori açılma di herkes tarof almis bu hakka girmektir

O zaman bende liste atayım her kategori için rezerve edeyim öyle şey mi olur ya gerçekten çok saçma !

Ben bu durumu kabul etmiyorum haksızlık bu konu tasinmadi kategori açılma di herkes tarof almis bu hakka girmektir

O zaman bende liste atayım her kategori için rezerve edeyim öyle şey mi olur ya gerçekten çok saçma !
Tamam iptal olsun hepsi ama ben biraz yazmayacağım bilginiz olsun...

Cnm ama cook tarif var belki senin istedigin bile alinmamisdir.

Tamam iptal olsun hepsi ama ben biraz yazmayacağım bilginiz olsun...
Olması gereken de o zaten kim kizarsa kızsın umrumda değil

Kategori açılması gerekiyordu

Canım bu kdr abartıcak ne var anlamadım.. eğleniyoruz şurda... amaç eğlenmek zaten.. yani çoğu zaman sona kalıyoruz kalanı yapıyoruz. Olayı büyütüp NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. yi kırmaya gerek yoktu..

Tamam amaç eglenmekse önümüzdeki beş kategoriyi tarif edip şimdiden yazayım su tarifi aldım diye özelden nevo ya bugün den ayirtayim olur mu o zaman haksızlık olmayacak sa şimdiden rezerve edeyim ne farkı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…