- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.181
- 498
Korkma canım hiç belli olmuyo..oooo senden korkulur o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkma canım hiç belli olmuyo..oooo senden korkulur o zaman
Banada verebilirsinn ben daha kesin karar vermemisdimYa gel sana en iddialısını vereceğim:)
Oldu da bitti maşallahBöyle şey mi olur ya koni yok bahsi yok herkes tarif aldım diyor
Azcık ama bence güzel bir tarif aldım bakalım
Ama şöle ben güneydoğuluyum.. oradaki nir çok yemeğe hakimim şükür.. eşim hataylı hataya gelin geldim burdaki yemekleri de öğrendim.. annem doğu anadolulu.. bide araştırmacı kişiliğim de işin içine giriyo öle işte sen anla...
En iddialısı neYa gel sana en iddialısını vereceğim:)
AldimmAldım kuzu sen
Tamam iptal olsun hepsi ama ben biraz yazmayacağım bilginiz olsun...Ben bu durumu kabul etmiyorum haksızlık bu konu tasinmadi kategori açılma di herkes tarof almis bu hakka girmektir
O zaman bende liste atayım her kategori için rezerve edeyim öyle şey mi olur ya gerçekten çok saçma !
Kız korkma ya.. çeşit çok kararsız kaldım.. o yüzden orta karar bişi aldım işte..
Ben aldım kiiiiYoulost16 sende gel
Umarim orta karardirrKız korkma ya.. çeşit çok kararsız kaldım.. o yüzden orta karar bişi aldım işte..
AaaaaaaTamam iptal olsun hepsi ama ben biraz yazmayacağım bilginiz olsun...
Kırk yılın bası ilk kez erken tarif aldim ondada iptal ettTamam iptal olsun hepsi ama ben biraz yazmayacağım bilginiz olsun...
Cnm ama cook tarif var belki senin istedigin bile alinmamisdir.Ben bu durumu kabul etmiyorum haksızlık bu konu tasinmadi kategori açılma di herkes tarof almis bu hakka girmektir
O zaman bende liste atayım her kategori için rezerve edeyim öyle şey mi olur ya gerçekten çok saçma !
Olması gereken de o zaten kim kizarsa kızsın umrumda değilTamam iptal olsun hepsi ama ben biraz yazmayacağım bilginiz olsun...
Canım bu kdr abartıcak ne var anlamadım.. eğleniyoruz şurda... amaç eğlenmek zaten.. yani çoğu zaman sona kalıyoruz kalanı yapıyoruz. Olayı büyütüp Nevreste yi kırmaya gerek yoktu..Ben bu durumu kabul etmiyorum haksızlık bu konu tasinmadi kategori açılma di herkes tarof almis bu hakka girmektir
Yok canım almıyorum ya siz kendi kendinize alın tarifleriCnm ama cook tarif var belki senin istedigin bile alinmamisdir.
Tamam amaç eglenmekse önümüzdeki beş kategoriyi tarif edip şimdiden yazayım su tarifi aldım diye özelden nevo ya bugün den ayirtayim olur mu o zaman haksızlık olmayacak sa şimdiden rezerve edeyim ne farkı varCanım bu kdr abartıcak ne var anlamadım.. eğleniyoruz şurda... amaç eğlenmek zaten.. yani çoğu zaman sona kalıyoruz kalanı yapıyoruz. Olayı büyütüp Nevreste yi kırmaya gerek yoktu..