Yasom iyi misinBu sanki başkasının başına gelmişti ama
Biz kel alâka kaldık
Aklında ki tarif ne bilmiyorum kiBen de bu ay aklimdaki tarifi aldığını ve birinci olacağını düşünüyorum ❤
Ödeme gelmedi,kendin foto çekip profile mi attınAklında ki tarif ne bilmiyorum ki
Bu hafta pek iyi değilim Kukrişkom, doğum günüm geldi o yüzden kötüyüm. O gün nasıl ayakta dururum bilmiyorum.Yasom iyi misin
YasomBu hafta pek iyi değilim Kukrişkom, doğum günüm geldi o yüzden kötüyüm. O gün nasıl ayakta dururum bilmiyorum.
Daha iyiyim ablam teşekkür ediyorum çocuklar için ayakta durmam gerekiyor yapmaya çalışıyorum işteHAbibte .nasılsın iyisindir inşallah ❤
Rabbim bir daha yaşatmasın kuzum allahım korusun cümlemiziArkadaşım diyor ki sallanıyorduk ama başta deprem aklıma gelmedi. Ne güzel dedim, deprem aklına gelmiyor. Benim de aklımdan çıkmıyor.
Nanik nanik
Seni de özledik gazozcum yaaNanik nanik
Valla eski enercik durumum zaman alır ama düzeleceğim kimseye sulanmıyorum şimdilikSeni de özledik gazozcum yaa
Tabi canımValla eski enercik durumum zaman alır ama düzeleceğim kimseye sulanmıyorum şimdilik
Yeter artık toparlanman lazımValla eski enercik durumum zaman alır ama düzeleceğim kimseye sulanmıyorum şimdilik
Tamam bir ara alır gelirim sen dağıt asistanım ol canoşkiTabi canımHayat devam ediyor.
Gazozları kap gel dağıtmaya yardım ederimBu ay çok lazım gazoz makarna yanı
Tamam sataşmamı özledin sen anladım tamamYeter artık toparlanman lazım
Ayağa kalkmamız lazım özledik
Oleyyy ilk ben istiyorumTamam bir ara alır gelirim sen dağıt asistanım ol canoşki
Çok özledimTamam sataşmamı özledin sen anladım tamam
Hepsini uyutur oyları toplarızTamam bir ara alır gelirim sen dağıt asistanım ol canoşki
İstersen verelim şimdi. Siftah senden bereketi AllahtanOleyyy ilk ben istiyorum
Tamam CANOŞKİ kap gel yavrum nevroşa bir gazozOleyyy ilk ben istiyorum