- 24 Eylül 2018
- 97.192
- 292.497
Brokolileri boyar,et diye yedirir evdekilereŞöyle bir et yarışmasına falan katıl da masumların midesi bayram etsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Brokolileri boyar,et diye yedirir evdekilereŞöyle bir et yarışmasına falan katıl da masumların midesi bayram etsin.
Hahaha fake piyarcılar siziÇilegim ifşa oldu üzgünüm kukriskom
Ben geçen ay dijital okur yazarlık kursuna gittim sadece bu yarışma kısmına katkısı olsun diye derslerde sosyal medya yada bloglar için fotoğraf çekmek de vardı önemseyip çalışınca oluyor sen ve Nevreste de ilk geldiğim günden beri çok destek oldunuzSananlar varzaten sen üzülmen guzum
Enişteye saygılar hürmetlerEsim diyoki bundan sonra her yarışmaya katilcaksinnnnn
HarikasınBen geçen ay dijital okur yazarlık kursuna gittim sadece bu yarışma kısmına katkısı olsun diye derslerde sosyal medya yada bloglar için fotoğraf çekmek de vardı önemseyip çalışınca oluyor sen ve Nevreste de ilk geldiğim günden beri çok destek oldunuz
Ne kadar da biz aşko
Gene birileri ismimizi kullanmadan bizi anlatmış
Ne kadar da biz aşko
Öyle olmuş aşkolarımGene birileri ismimizi kullanmadan bizi anlatmış
Gene birileri ismimizi kullanmadan bizi anlatmış
Öyle olmuş aşkolarım
Ben de bu ay aklimdaki tarifi aldığını ve birinci olacağını düşünüyorum ❤Abla benimde aklıma geldi şu mesajları okurlar sonra birinci olurum inanırlar filan
Tabiki ve her zaman desteğe devam guzummBen geçen ay dijital okur yazarlık kursuna gittim sadece bu yarışma kısmına katkısı olsun diye derslerde sosyal medya yada bloglar için fotoğraf çekmek de vardı önemseyip çalışınca oluyor sen ve Nevreste de ilk geldiğim günden beri çok destek oldunuz
Ya yerim seni kiraz güzelimTabiki ve her zaman desteğe devam guzumm
Gel kız burayaYeminle küstüm. Bu kategoriye yazdığım son mesajım da budur daha gelmem.
Bu sanki başkasının başına gelmişti amaBirincilik ödülü başka birine gidince biz: Eki Görüntüle 3346202
Nevreste ASSOSyal @C A N O yasminsay