- 16 Ağustos 2010
- 293.073
- 602.983
- 43
Uslu ol seni kıskanıp atarım yoksaAllah razı olsun canım nevosum,sayende kaç tane birincilik aldım, iyi ki varsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uslu ol seni kıskanıp atarım yoksaAllah razı olsun canım nevosum,sayende kaç tane birincilik aldım, iyi ki varsin
Bekar kadınım yahuBu da seni ekmek kapin,mağdur mu olacaksın. Hemen atiyorum hemsosu
Gerçek zannedecek kadar aklı olmayan yoktır heralde ablaTövbe gerçek zannedecekler
Çatırdama sesi duydum yan sitedenAşko sen geçen benim arkamdan konuşmuşsun öyle diyorlar.
Ama olsun ya iyi yapmışsın geldi geçti
Tuttum seniGerçek zannedecek kadar aklı olmayan yoktır heralde abla
Ben izledim seni sende izleseneeeeeÇıkarım olmadan aslaaaa bir adım atmam ,cunku karakterim bu
Öyle diyorlarsa yapmışımdır aşko,ben kimseden daha iyi bilemem kiAşko sen geçen benim arkamdan konuşmuşsun öyle diyorlar.
Nevos sende konuşsun ya nolcak boşverAşko sen geçen benim arkamdan konuşmuşsun öyle diyorlar.
Ben de sevdimTuttum seni
Sevdim ben bu kızı hemen alalım
Nereye geliyorum hemeennTuttum seni
Sevdim ben bu kızı hemen alalım
Heeeeee demek ondan çok azıcık oy aldım,kimse begenmediÇileksiz yumurta olmaz ,koydun mu ,yooo
Hemen izledim hemenBen izledim seni sende izleseneeeee
Olay sadece çilek, bunu nasıl anlamıyorsunuz ama,kac kere söyledilerHeeeeee demek ondan çok azıcık oy aldım,kimse begenmedi
Inanamayacagin kadar varGerçek zannedecek kadar aklı olmayan yoktır heralde abla
MasumGerçek zannedecek kadar aklı olmayan yoktır heralde abla
Öyle diyorlarsa yapmışımdır aşko,ben kimseden daha iyi bilemem ki
Bunlar normal şeylerNevos sende konuşsun ya nolcak boşver
Thanksss ücreti öder dekont atarım bu ay birinci et beniHemen izledim hemen
Hee tmm nevosum sen ne dersen o, öl de ölelim parti kur oy verelimUslu ol seni kıskanıp atarım yoksa
Ya ben bu kızdan bu ay çok ümitliyim. Birinci olursa bak yaptılar derlerNereye geliyorum hemeenn