Hazırlanın nedimelerim
GöreceğizBu ay hiç öyle bir iddiam yok. Bak kekte daha tarifi yapmadan birinciliğe oynar diyordum. Ama bunda yok. Kapasitemi biliyorum sjdkkdkd
Tavuk alma olacak mı hahahahhahaHazırlanın nedimelerim
Ay ben bir kere yarışma sürerken bir muhabbette tarifimden bahsetmiştim. Oylamaya daha çok vardı ama uyarı almıştım. Yasakmış bilmiyordum.Az önce bilmişlik tasladım şimdi size anlatcam doğru şeyler mi söylemişim yoksa sallamasyon uydurmasyon mu yapmışım.
Oylama başlamadan önce yarışmacı arkidiş tarifinden profilde orda burda bahsederse no problem. Oylama başlayinca bahsederse ve oy dilenirse yes problem?
Olmadan tamam olmaz ki ahhahahahaTavuk alma olacak mı hahahahhaha
Biz evlenirken düğün dernek işlerinden bahsederken sene 2017Olmadan tamam olmaz ki ahhahahaha
Bizde orası hala ŞaypaBiz evlenirken düğün dernek işlerinden bahsederken sene 2017
Annem: Tavuk alma olacak mı?
Antepli eşim: Tavuk mu alınacak, alayım şu Onur’dan?
Tarifini yaptığı an hiçbir yerde konuşamaz noktaAz önce bilmişlik tasladım şimdi size anlatcam doğru şeyler mi söylemişim yoksa sallamasyon uydurmasyon mu yapmışım.
Oylama başlamadan önce yarışmacı arkidiş tarifinden profilde orda burda bahsederse no problem. Oylama başlayinca bahsederse ve oy dilenirse yes problem?
Yapmamissa konuşabilir,adını da verebilir mi? Abla bence sen yeni gelenlere bir uyarı çakTarifini yaptığı an hiçbir yerde konuşamaz nokta
Hayır yasak yani doğru bulmuyorum kim yazmış.Yapmamissa konuşabilir,adını da verebilir mi? Abla bence sen yeni gelenlere bir uyarı çak
Konum atYapmamissa konuşabilir,adını da verebilir mi? Abla bence sen yeni gelenlere bir uyarı çak
Tabi canımOnun havuçsuz halini özellikle istemedim. İyi oy almıştı. Sonra yine tehditlere maruz kalmayalım.Geçen sene seninki de güzeldi ama az oy almasına hayret etmiştim. Sonra dedim oy verenler o sosu bilmiyor herhalde djdkkdkd
Bizde biliyoruz kapasiteniBu ay hiç öyle bir iddiam yok. Bak kekte daha tarifi yapmadan birinciliğe oynar diyordum. Ama bunda yok. Kapasitemi biliyorum sjdkkdkd
Bizim buralarda buna müebbet de denilebilirTabi canımTemkinli olmakta fayda var. Patron iki yıldan bahsediyor
1 yıl 10 yıl gibi geliyor. Zincire vursa daha iyiBizim buralarda buna müebbet de denilebilir
Bence de ,oy versen fasulye ,vermesen Allah çarpar diye korkuyorsun1 yıl 10 yıl gibi geliyor. Zincire vursa daha iyi
Ben kesin koyarımHerkes Hatmece reise selam çakmak için birer şişe soda koyacak galiba