- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Bu ay ilk mesaja senin görseli koyacaktım, katılmamışsınBana geçen senenin istatistiklerini bulun size kanıtlayayım. Ben bulamadım sjdkdkkd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ay ilk mesaja senin görseli koyacaktım, katılmamışsınBana geçen senenin istatistiklerini bulun size kanıtlayayım. Ben bulamadım sjdkdkkd
Aaaaa hiç yakışmadı bu hale yeBu ay ilk mesaja senin görseli koyacaktım, katılmamışsın
Onun havuçsuz halini özellikle istemedim. İyi oy almıştı. Sonra yine tehditlere maruz kalmayalım. Geçen sene seninki de güzeldi ama az oy almasına hayret etmiştim. Sonra dedim oy verenler o sosu bilmiyor herhalde djdkkdkdİlklerde değildim ama sen olabilirsin
Evet niye katılmamışım acabaBu ay ilk mesaja senin görseli koyacaktım, katılmamışsın
Bu ay farklı oy alacak o tarifOnun havuçsuz halini özellikle istemedim. İyi oy almıştı. Sonra yine tehditlere maruz kalmayalım. Geçen sene seninki de güzeldi ama az oy almasına hayret etmiştim. Sonra dedim oy verenler o sosu bilmiyor herhalde djdkkdkd
Yenilerden bir arkadaşIlk kim yazdı Nevreste
Hamilelikle mi alakalı acabaEvet niye katılmamışım acaba
Çok mu oy alacak diyorsun yani? NEDEN YİNE BİZ Mİ SUÇLUYUZ YANİBu ay farklı oy alacak o tarif
Sen yapınca öyle oluyorÇok mu oy alacak diyorsun yani? NEDEN YİNE BİZ Mİ SUÇLUYUZ YANİ
Ayyy evet mide bulantısından, yemek yiyememekten kilo verdiğim zamanlar.Hamilelikle mi alakalı acaba
Evet olabilirAyyy evet mide bulantısından, yemek yiyememekten kilo verdiğim zamanlar.
Yine tehdit edilmem herhalde o zaman da. Yoğurtlu makarna da alamam kusura bakma evde bile yemiyorum ben Evde en çok yaptığım sos arabiata. Üşenmem zeytinleri bile dilimlerim minik minik. Öyle bir adanmışlık.Sen yapınca öyle oluyor
Yap ya sıkıntı değilYine tehdit edilmem herhalde o zaman da. Yoğurtlu makarna da alamam kusura bakma evde bile yemiyorum ben Evde en çok yaptığım sos arabiata. Üşenmem zeytinleri bile dilimlerim minik minik. Öyle bir adanmışlık.
Hazırlanın nedimelerimOhhh yandan
Ben de öyle düşündüm, hamiş diyedirHamilelikle mi alakalı acaba
Hayalkuran sanırım tarifi de tahmin ediyor gibiyimYenilerden bir arkadaş
Bu ay hiç öyle bir iddiam yok. Bak kekte daha tarifi yapmadan birinciliğe oynar diyordum. Ama bunda yok. Kapasitemi biliyorum sjdkkdkdYap ya sıkıntı değil
Bir ay birinci olmadın bu ay ol