Makarnalar En Başarılı 20 Makarna Tarifi

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifleri ''hangileridir?(4 Oy Hakkınız bulunmaktadır)

• Ankete Katılan
    517
  • Anket Kapalı .
Üstteki yorumlardan karıştırdım sanırım 6 aylık olan kişi sandım
Allah şifa versin ama kafa karıştıracak birsey yok malzemeler ve yapım esnasında belirli şeylerin fotoğrafını çekmeniz yeterli aslında tariflere baksanız mantıgını anlarsınız hemen

Konu yemekteyiz benim mutfağım etiketinde yeniden açılacak mesela demi sonra ordan girip yakalayacaz

Konu yemekteyiz benim mutfağım etiketinde yeniden açılacak mesela demi sonra ordan girip yakalayacaz
Evet topiği takip edin her yemek paylaşan size bildirim olarak gelecek. Nevreste abla konuyu açınca yemekteyiz topiğinden açılacak. Onunla iletişimde olursanız çok yardımcı olur her zaman

Evet topiği takip edin her yemek paylaşan size bildirim olarak gelecek. Nevreste abla konuyu açınca yemekteyiz topiğinden açılacak. Onunla iletişimde olursanız çok yardımcı olur her zaman
Evet gerçekten sağolsun ben ona da sordum anlattı burda okuduğumdan sonra karıştırdım kuzum
siz mükemmel bir ailesinizzz yuppiii çılgınlar gibi tarifler yapacağım

Geçen ki keki hala unutamıyorum coco star kek o neydi beee süper di
Nane Limon Kabugu yaptı. Bugün ödülü eline ulaşmış. Bakmak istersen ödüller sayfamızda

Ayyy Allah aşkına tarif attı mı bir yerlere onuda istiyorum

Ayyy Allah aşkına tarif attı mı bir yerlere onuda istiyorum
Tarifler yarışma konusunun ilk mesajında canım Eski yarışmalar yemek tariflerinde

Efnanl

Tamamdır ben ordan geceleyin bulurum benim koca çok huysuz elimde telefon olunca kapışıyor gizli saklı yazıyorum (buzdolabının yanındayım ) üç yıl oldu adam bi salmadı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…