Nevreste abla attı baktım hemen ordanCanım tüm tarifler yükleniyor siteye,hepsi bölümde mevcut
Ablayım ben zatenNevreste abla attı baktım hemen ordanabla dedim ama ben sizden küçüğüm sanırım diye düşündüm diye çor çocuğa katılamadım bi bende ya dua edin bana da ikiz doğurayım
İşte böyle ol canımızı yeAranan kan bulundu
Allah gönlüne göre versin canım benim inş,yalnız değilsin merak etme, Allah büyükNevreste abla attı baktım hemen ordanabla dedim ama ben sizden küçüğüm sanırım diye düşündüm diye çor çocuğa katılamadım bi bende ya dua edin bana da ikiz doğurayım
Benim ablam yok o yüzden abla demek daha hoşuma gidiyorAblayım ben zaten
Teyzen bile olurum
Bizim bu başarımız daha çok su götürür canom kahretsinBizden çatlayanlara gitsin bu şarkı
Amin inşallahAllah gönlüne göre versin canım benim inş,yalnız değilsin merak etme, Allah büyük
Tamam anlaştıkBenim ablam yok o yüzden abla demek daha hoşuma gidiyor
İnşallah inşallahAmin inşallah1 ocakta tüp bebeğe başlıyorum hayırlısıyla inşallah güzel sonuçlar alırım şubatta 2 canla yarışmaya katılırım amin
Hem böyle iyi niyetli hoş sohbetli ablalardan daha kıymetli ne var bu dünyadaTamam anlaştık
Sağ ol canım seninde sohbetin hoşHem böyle iyi niyetli hoş sohbetli ablalardan daha kıymetli ne var bu dünyada
Rabbim tez zamanda sevindirsin inş canım benimAmin inşallah1 ocakta tüp bebeğe başlıyorum hayırlısıyla inşallah güzel sonuçlar alırım şubatta 2 canla yarışmaya katılırım amin
Evet
Hayırlısıİyi gidiyorsun canim