Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşkım o zaman sen eli öpülesi bir aslansınAma ben aslanim ve akreplerle iyi anlasirim
Nazarlık olsunEslii araya kaynadı ya
Çok şükür aminSizin kayısı var oda altın gibi maşallah
İlk gelince herkes böyle söylüyor, sonra arkasında bombalar bu ay ilk defa katılan arkadaşımız birinci oluyor şuanYaa inşallah bende istiyorum inşallah becerip katılırım
Teşekkür ederizmakarnalar bir harika yaaaa
Evet,kajusuz olmazBundan sonra ben de her tarifime kaju koyacağım aşkoya da mango kurusu
Biz hiç üstümüze almiyoruz canomOnlar kendini nasıl da biliyor bak
Hoşgeldiniz yeni gelinsiniz bu yarışma yemek ve sunum aşkınızı daha da arttırır çok keyifli oluyor hazırlamak sunmak mesele kazanmak degil keyif için katıldığınızda daha çok zevk alırsınızYaa inşallah bende istiyorum inşallah becerip katılırım
Hepsinin ayrı ayrı ellerine sağlık ama o arkadaş yakmış kavurmuş ağzımın suyu aktı yaİlk gelince herkes böyle söylüyor, sonra arkasında bombalar bu ay ilk defa katılan arkadaşımız birinci oluyor şuan
İyi kız, ben seviyorum, iltimas gecilsinNazarlık olsun
Hele seni bırak yalaka no 1Biz hiç üstümüze almiyoruz canom
Maşallası şükürGururla aretim hem de olduğumuzun ennnn iyisiyiz her konuda
Ücret de almazsın şimdi senİyi kız, ben seviyorum, iltimas gecilsin
Maşallası şükür
3 senelik evliyim ama mutfak aşkım 20 yıl sonra da böyle kalacak galiba bende öyle düşündüm ortam muhabbeti hoş hanım kaynıyor kaçırma dedim ama hala kuralları okuyup okuyup anlayamamam bu aralar tedavi yüzünden kafam dolu bacılar kusuruma bakmayın mal gibi görünürsemHoşgeldiniz yeni gelinsiniz bu yarışma yemek ve sunum aşkınızı daha da arttırır çok keyifli oluyor hazırlamak sunmak mesele kazanmak degil keyif için katıldığınızda daha çok zevk alırsınız
Ödedi, ondan birinci Zano'mÜcret de almazsın şimdi sen
Fırından memnunum ben ya tezgahta yer yok mutfağım küçük hiç yanaşmadım şimdiye kadar kahve makinası meyve sıkacagı ketıl mikro dalga fırın yerim yohFakir olan üç beş kişi varız beybim, ocakta dinlenicez
Hiii vay açık gözÖdedi, ondan birinci Zano'm
Bedel :ödendi ahahahahahahahHiii vay açık göz