Kuzum benim yaa rabbim bu sınavında yardımcın olsun inş, tez zamanda sağlığına kavuşDoktor en kötü senaryoda fakültede yatış yapacağız, birkaç bölüm İle birlikte tedavi olacaksın diyor. Hatta bu dikiş alerjisi için çok nadir ipler varmış da onları bulup getirecekmiş de bilmem ne… en son olmazsa açık yara bırakırım, sürekli pansuman yaparlar yatarken o şekilde iyileşir dedi. aklımı oynatıcam. Antidepresan başladık.
Ah kuzum rabbim acılarını dindiren inşOnu da aldım. 1.5 aydır aralıksız ilaç içiyorum zaten. ameliyat yerim iyileşti. problem Alerji yapan 2 yer var. Nokta atışı gibi, asla iyileşmiyor. hatta bi taraf öyle alerji yapmış ki 2. ameliyatta o dikişin altından kist gibi beze gibi bi şey çıkardı kocaman. Başka bir Sorun da ağrı popomdan bacağıma vurmaya başladı. Kasları tutmaya başladı yani
Valla hangi iple dikti bilmiyorum. İlk diktiğinde dikişler siyah renkti, Kalındı Ve tüm vajina girişinde dikiş vardı sağlı sollu önlü arkalı Ama Alerji yapan yer sadece sağda ve solda 2 nokta yer. 2. Ameliyatta ise misine ipine benzer bir iple dikti. Bu arada 2. Ameliyat sadece alerji yapan noktalara yapıldı. İlki gibi Büyük bir operasyon değildi ama yine alerji yaptı aynı 2 yer.İpek iple dikiş dikilmedi mi? İpeğe mi alerjiniz varmış?
Amin ablaRabbim şifa versin canım
Amin canımAllah şifa versin
Kuzum benim yaa rabbim bu sınavında yardımcın olsun inş, tez zamanda sağlığına kavuş
Amin sosyalimAh kuzum rabbim acılarını dindiren inş
Amin canım inşallah
Rabbim şifa versin canımOnu da aldım. 1.5 aydır aralıksız ilaç içiyorum zaten. ameliyat yerim iyileşti. problem Alerji yapan 2 yer var. Nokta atışı gibi, asla iyileşmiyor. hatta bi taraf öyle alerji yapmış ki 2. ameliyatta o dikişin altından kist gibi beze gibi bi şey çıkardı kocaman. Başka bir Sorun da ağrı popomdan bacağıma vurmaya başladı. Kasları tutmaya başladı yani
Amin canım inşallahRabbim şifa versin canım
Bende yaptım
Tühh yaaa uçtu kuşumBende yaptım
YerüüünnnnTamam, teslim olduk,öldür bizi Peri ,hazırızHadi
Geçmiş olsun kuzum benim inşallah geçer bian önceOnu da aldım. 1.5 aydır aralıksız ilaç içiyorum zaten. ameliyat yerim iyileşti. problem Alerji yapan 2 yer var. Nokta atışı gibi, asla iyileşmiyor. hatta bi taraf öyle alerji yapmış ki 2. ameliyatta o dikişin altından kist gibi beze gibi bi şey çıkardı kocaman. Başka bir Sorun da ağrı popomdan bacağıma vurmaya başladı. Kasları tutmaya başladı yani
Çok geçmiş olsun kuzum,umarım çare olur da sende sıkıntılarından kurtulursun bir an önce.Doktor en kötü senaryoda fakültede yatış yapacağız, birkaç bölüm İle birlikte tedavi olacaksın diyor. Hatta bu dikiş alerjisi için çok nadir ipler varmış da onları bulup getirecekmiş de bilmem ne… en son olmazsa açık yara bırakırım, sürekli pansuman yaparlar yatarken o şekilde iyileşir dedi. aklımı oynatıcam. Antidepresan başladık.
YiiiYerüüünnnn