- 1 Aralık 2021
- 12.118
- 40.730
- 34
Olabiliyorsa Nevreste Ekler bir sorMorelim sıffır. Çok karanlık olmuş fotoğraflarım. Ham halinden aydınlanıyormuş bayağı. Niye denemediysem ☹
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabiliyorsa Nevreste Ekler bir sorMorelim sıffır. Çok karanlık olmuş fotoğraflarım. Ham halinden aydınlanıyormuş bayağı. Niye denemediysem ☹
Evet varsa elinde eklerimOlabiliyorsa Nevreste Ekler bir sor
İntiharın eşindeyim. Gerçekten sinirlerim çok bozuldu. İyileşemiyorum. gittikçe daha kötüye gidiyor.Nasıl oldun ? alsem
Tövbe de ,gerçi insan o durumdayken gerçekten öyle hissediyor,çok çok iyi biliyorum. Doktor ne diyor?İntiharın eşindeyim. Gerçekten sinirlerim çok bozuldu. İyileşemiyorum. gittikçe daha kötüye gidiyor.
Doktor en kötü senaryoda fakültede yatış yapacağız, birkaç bölüm İle birlikte tedavi olacaksın diyor. Hatta bu dikiş alerjisi için çok nadir ipler varmış da onları bulup getirecekmiş de bilmem ne… en son olmazsa açık yara bırakırım, sürekli pansuman yaparlar yatarken o şekilde iyileşir dedi. aklımı oynatıcam. Antidepresan başladık.Tövbe de ,gerçi insan o durumdayken gerçekten öyle hissediyor,çok çok iyi biliyorum. Doktor ne diyor?
Düşünme kötü şeyler dr ne dedi iyileşmeyi hızlandıracak vitamin desteği mi alsanİntiharın eşindeyim. Gerçekten sinirlerim çok bozuldu. İyileşemiyorum. gittikçe daha kötüye gidiyor.
Hay Allah ,senin de yüzün gülmedi bu sağlık işlerinde. Allah beterinden korusun ,bir çözüm bulunur inşallah bir an önce kuzumDoktor en kötü senaryoda fakültede yatış yapacağız, birkaç bölüm İle birlikte tedavi olacaksın diyor. Hatta bu dikiş alerjisi için çok nadir ipler varmış da onları bulup getirecekmiş de bilmem ne… en son olmazsa açık yara bırakırım, sürekli pansuman yaparlar yatarken o şekilde iyileşir dedi. aklımı oynatıcam. Antidepresan başladık.
Sen bir üni hastanesine git yine de iyileşme olmamasının mutlaka bir sebebi varDoktor en kötü senaryoda fakültede yatış yapacağız, birkaç bölüm İle birlikte tedavi olacaksın diyor. Hatta bu dikiş alerjisi için çok nadir ipler varmış da onları bulup getirecekmiş de bilmem ne… en son olmazsa açık yara bırakırım, sürekli pansuman yaparlar yatarken o şekilde iyileşir dedi. aklımı oynatıcam. Antidepresan başladık.
Onu da aldım. 1.5 aydır aralıksız ilaç içiyorum zaten. ameliyat yerim iyileşti. problem Alerji yapan 2 yer var. Nokta atışı gibi, asla iyileşmiyor. hatta bi taraf öyle alerji yapmış ki 2. ameliyatta o dikişin altından kist gibi beze gibi bi şey çıkardı kocaman. Başka bir Sorun da ağrı popomdan bacağıma vurmaya başladı. Kasları tutmaya başladı yaniDüşünme kötü şeyler dr ne dedi iyileşmeyi hızlandıracak vitamin desteği mi alsan
İnşallahHay Allah ,senin de yüzün gülmedi bu sağlık işlerinde. Allah beterinden korusun ,bir çözüm bulunur inşallah bir an önce kuzum
Üni hastanesinde hoca zaten bu herif. hastanedeki proflar da bundan sonra Prof olmuş. Ben yetiştirdim onları diyor.Sen bir üni hastanesine git yine de iyileşme olmamasının mutlaka bir sebebi var
Ben gözümü yumdum öyle seçtimHadi bu güzellikler arasında 4 tane seçin göreyim
İpek iple dikiş dikilmedi mi? İpeğe mi alerjiniz varmış?Doktor en kötü senaryoda fakültede yatış yapacağız, birkaç bölüm İle birlikte tedavi olacaksın diyor. Hatta bu dikiş alerjisi için çok nadir ipler varmış da onları bulup getirecekmiş de bilmem ne… en son olmazsa açık yara bırakırım, sürekli pansuman yaparlar yatarken o şekilde iyileşir dedi. aklımı oynatıcam. Antidepresan başladık.
Rabbim şifa versin canımOnu da aldım. 1.5 aydır aralıksız ilaç içiyorum zaten. ameliyat yerim iyileşti. problem Alerji yapan 2 yer var. Nokta atışı gibi, asla iyileşmiyor. hatta bi taraf öyle alerji yapmış ki 2. ameliyatta o dikişin altından kist gibi beze gibi bi şey çıkardı kocaman. Başka bir Sorun da ağrı popomdan bacağıma vurmaya başladı. Kasları tutmaya başladı yani
Ben gözümü yumdum öyle seçtim
Doğru yol karanlıktaBen gözümü yumdum öyle seçtim
Doğru yol karanlıkta
Allah şifa versinOnu da aldım. 1.5 aydır aralıksız ilaç içiyorum zaten. ameliyat yerim iyileşti. problem Alerji yapan 2 yer var. Nokta atışı gibi, asla iyileşmiyor. hatta bi taraf öyle alerji yapmış ki 2. ameliyatta o dikişin altından kist gibi beze gibi bi şey çıkardı kocaman. Başka bir Sorun da ağrı popomdan bacağıma vurmaya başladı. Kasları tutmaya başladı yani
Valla bende yok nevostaTarif nerde ASSOSyal ?