Çok geçmiş olsun, büyük salgın var hem de evetGünaydınlar hanımlar,torum hasta gene ishal vardı o geçti kusmayla beraber,pazar günü serum verildi sonra eve gelmişler.
Ne yese çıkartmış dün akşam başka hastaneye gitti gece kaldı dr mideyi üşütmüş demiş,acayip salgın var çoğu çocuk aynı şikayetle hastaneye gidiyormuş.
Çok sağol canım,bir toparlayamadı artık,boğazları tahriş olmuş .Çok geçmiş olsun, büyük salgın var hem de evet
Oy kıyamam, düzelir bir an önce umarımÇok sağol canım,bir toparlayamadı artık,boğazları tahriş olmuş .
Kızımda yok yurt dışında iş için gitti.
Toparlar zaten çok narin birde dün aradık görünce elleriyle yüzünü kapadı hemen .Oy kıyamam, düzelir bir an önce umarım
Arabamız yok ablaBaşların artık araba kullanmayada
Cok geçmiş olsun minige ablaGünaydınlar hanımlar,torum hasta gene ishal vardı o geçti kusmayla beraber,pazar günü serum verildi sonra eve gelmişler.
Ne yese çıkartmış dün akşam başka hastaneye gitti gece kaldı dr mideyi üşütmüş demiş,acayip salgın var çoğu çocuk aynı şikayetle hastaneye gidiyormuş.
Geçtin mi broArabamız yok abla.
Annemlere gittikçe kardeşim sürdürecek abla pratik yapmam için ,burdada arkadasim var aradada onunla sürerim artık
Amin canım, inşallahGeçmiş olsun kuzum benim inşallah geçer bian önce
Sağ ol ablam. Size de geçmiş olsunÇok geçmiş olsun kuzum,umarım çare olur da sende sıkıntılarından kurtulursun bir an önce.
İnşallah oda olur pericim,aman sakın haaa kocadan hoca yapma cinnet geçirtirir resmen.Arabamız yok abla.
Annemlere gittikçe kardeşim sürdürecek abla pratik yapmam için ,burdada arkadasim var aradada onunla sürerim artık
Çok sağol canımcım,demin konuştum babasıyla çıkacaklar herhalde öğlenleyin.Cok geçmiş olsun minige ablane çektik bizde iki ay önce zor oluyor.İnsallah iyileşir hemen kuzucuk
Çok sağol kuzum kendine dikkat et.Amin canım, inşallah
Sağ ol ablam. Size de geçmiş olsun
Geçmiş olsun kuzucuğa. Yeğenim de birkaç gün önce kusma, karın ağrısı için gitmişti. Kıyamıyor insan çocukların hasta olmasınaGünaydınlar hanımlar,torum hasta gene ishal vardı o geçti kusmayla beraber,pazar günü serum verildi sonra eve gelmişler.
Geçtim minikim gectimmmGeçtin mi bro
Abla eşim ehliyeti alalı çok olmuş araba olmayınca onunda çok deneyimi yok yani bana hocalık yapamaz aynıyız şuanİnşallah oda olur pericim,aman sakın haaa kocadan hoca yapma cinnet geçirtirir resmen.
Çok sağol canımcım,demin konuştum babasıyla çıkacaklar herhalde öğlenleyin.
Geçmiş olsun ablacımGünaydınlar hanımlar,torum hasta gene ishal vardı o geçti kusmayla beraber,pazar günü serum verildi sonra eve gelmişler.